Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
... jsou fajci nadržení na každej výjezd, vždyť k hořícímu odpadkáču jedou tři CAS-ky s jeřábem :smich:

Tak s tím musím souhlasit lol jednou tak z okna vidím modrý světýlka jak kdyby panelák naproti hořel, smarad cítím, tak se du mrknout.. a to snad ne, hořící popelnice a bezesrandy tam byly 3 hasičské auta :kuk:

No někdy se musím zeptat své velmi blízké kamarádky jak to tam máte na tom hasičským.. (její otec přes z aktivní služby na kancelářskou krysu a takovýhle věci má pod sebou).

PS: když sme tak u těch záchraných složek, náhodou na policii někoho nemáte? Nejlíp archiv dopravní kol5 nebo úplně nejlíp na soudě v archivu..

Vloženo
Šofér nováčik bol u nás asi mesiac(takú istú dobu mal aj vodičák na autobus) na rovnej ceste zatváral dáždnikom strešný poklop-blbec a skončil v garáde na boku.

Jezdím s busem osm let, ale taková blbost by mě nikdy nenapadla :doh

Vloženo
Šofér nováčik bol u nás asi mesiac(takú istú dobu mal aj vodičák na autobus) na rovnej ceste zatváral dáždnikom strešný poklop-blbec a skončil v garáde na boku.

Asi se už cítil za "mistra". Všechno je v lidech.

Vloženo
Jezdím s busem osm let, ale taková blbost by mě nikdy nenapadla :doh

Já třináct let. Tohle jsou perličky které se stávají bez ohledu na to kolik kdo má najeto. Hlavní je, aby tam nebylo zranění. To je pak průšvih.

Vloženo

Boli aj zranení,mladej biatlonistke autobus pricvikol nohy a musela hned na operáciu,tá bola na tom asi najhoršie a chlapec sa potom z toho zosypal.Keby si zamestnávateľ trochu aspoň overil človeka čo je zač a aké má vodičské skúsenosti tak by ho asi ani nezobrali,lebo robil v nejakej stavebnej firme na vyklápači,naložili mu auto štrkom a tak sa bláznil,že ani von y firmy nevyšiel a auto prevrátené,ja by som mu ani káričku do ruky nedal bláznovi.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...