Přejít na obsah

Denne svietenie

Eresto

Doporučené příspěvky

Vidim, ze sa tu silno diskutuje o zapojeni a pouziti vseliakych alternativ na denne svietenie. Zo skusenosti som siahol po relatku denneho svietenia pre pokoj s chlpatými. Vyslo ma 900 Sk aj s postovnym az domov. Montaz som previedol podla prilozeneho navodu. Na pocudovanie bol velmi zrozumitelny a neboli v nom ziadne chyby. Ale to je ina pesnicka.....

Relatko funguje na zaklade poistky zasunutej v pozicii 17 poistkoveho boxu. Spina sa hned po nastartovani auta, akonahle zacne auto dobijat. Svieta stretavacky /predne, zadne + SPZ/. Nic viac. Na budickoch svieti iba kontrolka rozvietenych svetiel. Funkcia svetiel po ich zapnuti nie je obmedzena. Cize sa daju pustit parkovacky a aj stretavacky spolu s podsvietenim budickov. Relatko teda funguje v 0 polohe vypinacu svetiel.

System sa da deaktivovat jednoduchym vytiahnutim uz spominannej poistky č. 17.

Zda sa mi to ako bezproblemove riesenie denneho svietenia. Asi preto ze pridavne svetla DS sa mi nepacia. Vyhodou je, ze nikdy nezabudnete svetla zapnut, tym ze nesvietia palubne pristroje sa zatazuje el. siet aspon trosku menej, sulad s vyhlaskou a bezproblemovost montaze.....

Pisem pre tych, ktori sa nevedia rozhodnut.... :kol-135: a myslia si ze im rozsvietene hmlovky na OC I. prejdu u policajtov.... to veru neprejdu, raz je to homologovane ako hmlovka, tak je to hmlovka.... :rtfm:

Editováno: , autor: Eresto
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a kde jsi byl na tom, že to policajdi nepřejdou....

jak jsem psal jinde, je to naprosto bez problémů....jezdím takhle skoro rok, kontrol kolem deseti a nespočet průjezdů kolem hlídek policie....

než něco napíšeš, tak to měj alespoň něčím podložené...a že jsi dal někomu 900 Sk za něco, co dokáže spousta lidí sbastlit za stokorunu, nebo koupit za 200,- je tvůj problém...

Odkaz ke komentáři

a kde jsi byl na tom, že to policajdi nepřejdou....

jak jsem psal jinde, je to naprosto bez problémů....jezdím takhle skoro rok, kontrol kolem deseti a nespočet průjezdů kolem hlídek policie....

než něco napíšeš, tak to měj alespoň něčím podložené...a že jsi dal někomu 900 Sk za něco, co dokáže spousta lidí sbastlit za stokorunu, nebo koupit za 200,- je tvůj problém...

Trosku si ma nahneval. Nikto sa tu nechvali ze dal za to 900 Sk. Je mi jedno ze si to vies spravit sam, alebo si to kupis za 200 Sk. Ja som len pisal, ze som si to kupil, namontoval, funguje to.... a ze sa mi to zda dobra vec.

Jazdi si na hmlovky, ja ti to neberem. A ked ta urazilo, ze to neprejde u policajtov tak s tym ti nepomozem.

A na druhej strane mi ty podloz, ze s tymi hmlovkami mozem svietit.... Vyhlaska je v tomto jasna a striktna.... Hmlovky len za dazda a snehu..... Konec....

Absolutne si nepochopil ducha mojho prispevku.....

Odkaz ke komentáři

já ti nehaním za kolik jsi to koupil, jen říkám, že je to tvůj problém...

spíš mě jde o to, že se svícení mlhovkama tady strašně rozebírá.....a jak to u policajtů neprojde.....já píšu jen svoje zkušenosti, jak to chodí....

to máš jako s pneumatikama....teda v Česku...jaká je definice zimních pneu...?

že musí mít na sobě nápis M+S....a když si na letní napíšu nápis fixou, nikdo nic nezmůže....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...