Přejít na obsah

auto ide ako traktor,mam pocit ze na tri valce

john83

Doporučené příspěvky

zdravim,vcera som zacal citit ako mi auto cuka,myslel som ze je to namrazou na vozovke,proste ze zahrebe ak je lad a potom ked prejdem na asfalt tak to trhne,ale zastavil som a z vyfuku mi to dymilo viac a malo to cudny zvuk.presne ako ked mi isiel niekedy megane na tri valce.proste ako traktor a vykon slabucky.mam octaviu 1.8t 1998.zvlastne je,ze obcas motor normalne chytil a isiel na plny vykon.proste raz ide normalne,raz na 50% vykon.skusal som za chodu odpajat kable od cievok a na kazdu motor zareagoval.takze to by mohlo byt v poriadku.cital som tu aj o tom ze by to mohlo byt vo vzducharine.dnes som kontroloval vsetky hadice a drzia tak,ako by mali.akurat,ze citim prievan ak sa zohnem k motoru,je to normalne,alebo by som nemal pocut ziadne sycanie a jemny vanok?vdaka.majte sa!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to presne to čo to robilo aj mne, kukni tema v ktorých je o tom už písané. Skontroloval si všetky hadice poriadne??? Kryt dole a všetko až k turbu si pozrel??? Ten prievan, čo spomínaš je normálny pokiaľ ho cítiš v ľavej časti motora, v miestach okolo škrtiacej kladky, to robí alternátor, klasika niečo na spôsob ako u el. motora, chladenie vynutia...

Odkaz ke komentáři

může to být spoustou věcí, cívky, ventily mezi airboxem a turbem, ventily pod lištou sání, váha, atd., špatně se to hledá, ale existují borci, kteří to umí např. Jakub-škodík

hadice vyzeraju byt v pohode a mam pocit ze ked je studeny motor tak ide ako ma,teraz idem na 20 km jazdu tak uvidim ako sa to sprava ked sa zohreje,hned vam napisem.vdaka

Odkaz ke komentáři

teraz som prisiel z jazdy,ked som siel tam,tak som asi dvakrat po 5 sekund citil ze isla zle,ale naspat islo vsetko v pohode,uz som z toho celkom debil.mozno preto ze som siel plynule po rovnej ceste.vcera som siel cez horsky prechod,tak som casto radil,pridaval,brzdil atd.vcero mi to islo vkuse zle a iba obcas chytila,dnes nopak.mal som aj otvorenu kapotu a pri nastartovanom motore som troska hybal s hadicami a ziadne zmeny.ale dost nahlas je tam pocut sycat vzduch,zhruba nad tou velkou rurou,ktora,ide od vzduch.filtra,ked dam zospodu ruku tak tam citim riadny prievan.neviem ci by to tam malo sycat az v takej intenzite,ale dierky nikde nevidim ziadne.

Odkaz ke komentáři

To nemusí byť zrovna diera ako svet, taká, že tam vopcháš palec ;) to kľudne môže byť popraskaná hadica (starnutím gumy), alebo netesný spoj, niekde kde su hadice napájané, rovnako ako v mojom prípade,...

Príznaky som mal presne tie isté, občas to šlo mesiac v pohode a potom mi to robilo 2-3 dni skoro stále, potom zase nič a pod... kukni téma čo je tu o tom,...

Odkaz ke komentáři

To nemusí byť zrovna diera ako svet, taká, že tam vopcháš palec ;) to kľudne môže byť popraskaná hadica (starnutím gumy), alebo netesný spoj, niekde kde su hadice napájané, rovnako ako v mojom prípade,...

Príznaky som mal presne tie isté, občas to šlo mesiac v pohode a potom mi to robilo 2-3 dni skoro stále, potom zase nič a pod... kukni téma čo je tu o tom,...

hej uz mam precitane vsetko,takze myslis,ze ten ventil a podobne veci-cievky,sviecky by mali byt dobre?tak to vyzera,lebo sviecka bud ide,alebo nejde.sakra.rozmyslam,ako by som skontroloval netesnost sacieho potrubia.

Odkaz ke komentáři

hej uz mam precitane vsetko,takze myslis,ze ten ventil a podobne veci-cievky,sviecky by mali byt dobre?tak to vyzera,lebo sviecka bud ide,alebo nejde.sakra.rozmyslam,ako by som skontroloval netesnost sacieho potrubia.

Čo sa týka sviečok, zapalovacích modulov a pod... tak to by ti vypísal aj VAG (vypísal by ti na ktorom valci máš zapalovací modul K.O.). Mne VAG nevypísal vôbec nič, tak preto som potom prehľadal polovicu auta, až som našiel ten netesný spoj,... V žiadnom servise mi nevedeli presne povedať čo by to mohlo byť, tak som si sám prezrel komplet celé sanie,... Netesnoť hadíc ide zistiť len veľmi tažko, najlepšie je zhodiť ich dole a dôkladne ich pozrieť,...

Odkaz ke komentáři

Čo sa týka sviečok, zapalovacích modulov a pod... tak to by ti vypísal aj VAG (vypísal by ti na ktorom valci máš zapalovací modul K.O.). Mne VAG nevypísal vôbec nič, tak preto som potom prehľadal polovicu auta, až som našiel ten netesný spoj,... V žiadnom servise mi nevedeli presne povedať čo by to mohlo byť, tak som si sám prezrel komplet celé sanie,... Netesnoť hadíc ide zistiť len veľmi tažko, najlepšie je zhodiť ich dole a dôkladne ich pozrieť,...

fuha to chce dost vela casu,zhodim to v pohode vsetko s domacim naradim? inac keby som siel dlho s tou chybou,tak by som asi mohol odpalit aj lambdu co?

Odkaz ke komentáři

Vag ti napíše vadnou součástku, ale ne vždy a na 100%

Odkaz ke komentáři

Vdaka hosi,nerobi mi to az tak intenzivne,ale citim ze je auto o par konikov slabsie a motor nejde plynule,aj na volnobehu ked si cupnem k vyfuku tak to sledujem,akoby obcas neodpalilo,takze zajtra skocim na pocitac a uvidime co sa deje.napisem co a ako.servus zatim.

Odkaz ke komentáři

Vdaka hosi,nerobi mi to az tak intenzivne,ale citim ze je auto o par konikov slabsie a motor nejde plynule,aj na volnobehu ked si cupnem k vyfuku tak to sledujem,akoby obcas neodpalilo,takze zajtra skocim na pocitac a uvidime co sa deje.napisem co a ako.servus zatim.

zdravim!takze problem vyzera byt vyrieseny.bol som u mechanika a nasiel mi roztrhnutu hadicu,taku tu tvrdenu,ktora vychadza z posilovaca brzd,takze dnes som si kupil tvrdenu hadicu,normalka na zahradu a dve sk pasky,vyhodil som stary medzikus,lebo v strede je este spojka a za tou je to v pohode este,spravil som skusobnu jazdu a vyzera to byt ok,oprava hotova za 1 euro haah,ale chystam sa si dokupit original hadicku.neviete mi povedat,ci je teraz potrebne auto dat na pocitac ak tam bola chyba?diky.majte sa!

Odkaz ke komentáři

zdravim!takze problem vyzera byt vyrieseny.bol som u mechanika a nasiel mi roztrhnutu hadicu,taku tu tvrdenu,ktora vychadza z posilovaca brzd,takze dnes som si kupil tvrdenu hadicu,normalka na zahradu a dve sk pasky,vyhodil som stary medzikus,lebo v strede je este spojka a za tou je to v pohode este,spravil som skusobnu jazdu a vyzera to byt ok,oprava hotova za 1 euro haah,ale chystam sa si dokupit original hadicku.neviete mi povedat,ci je teraz potrebne auto dat na pocitac ak tam bola chyba?diky.majte sa!

takze opäť raz deravá hadica ;) , pokiaľ máš možnosť hodiť to na VAG (nie v servise za nekresťanské prachy), tak by som to napichol a kukol či tam nebudeš mať nejaké sporadické chyby, mne ked si to prisávalo vzduch, tak sa mi tam zaznamenávala nejaká sporadická chyba,...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...