Octavius84 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Chtel bych dat na masinu na blatniky a na klin pod motor, pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jen jako nálepku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 jo, jen nalepku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Mám jí kus doma a o víku se můžu kouknout kde jsem jí objednával, když vydržíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Koukni sem, tam si myslim vyberes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ok, diky obema kluci, 2 Martyp: ty si ten difuzor nechaval polepit nebo si lepil sam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Ja sem ten difusor prave nechtel polepovat folii,ale nechal jsem ho primo potahnout carbonovym vlaknem, tkaninou, resp. proste carbonem....To je cely zality v pryskyrici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 16. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2009 A muzu se zeptat kdo ti to delal? Kolik to stalo? Pripadne nejaky kontakt. Klidne SZ diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davoust Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 ahoj, podivej se na www.autokarbon.cz - myslim, ze u nich by se nejaka karbonova folie nasla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.