perníkář Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minoza Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 to je z natacania filmu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 fakt?? vidíš to jsem nevěděl... z jakého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 jj, z filmu, z jakýho ti neřeknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Policie...no...no comment! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 A že jsem ty nové O2 nepoznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 fakt?? vidíš to jsem nevěděl... stačí poslouchat - jsou tam slyšet pokyny režiséra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 já na to koukal bez zvuku...omlouvám se!! bedničky mám v opravě a sluchátka nepoužívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 a vidno v pozadi ze tie policajne auta stoja opodal a cakaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.