Hoblik Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ahoj, potřeboval bych poradit, na me aute zacla v posledni dobe silene rychle utikat voda z nadobky ostrikovacu, nalilu 5 litru parkrat ostriknu okno, cely den jezdim a behem nekolika hodin hlasi maxik ze je treba dolit kapalinu. Trosku sem zkoumal a bohuzel sem zjistil ze kdy ostriknu okno, tak v ostrikovacich svetlometu to jakoby zavrci, ale ostriky nevyjedou :(koukal sem pod ostriky, manualne sem je odchlipnul a pustil, a kupodivu do nich nesla ani kapalina :(motorky nevyvinuly zadnou silu :(co by mohlo byt blbe ? Poradne co by mohlo byt spatne, auto jeste voni novotou najetych necelych 20tis. km a takova kravovina. Resit na zaruku se mi v prvotni fazi nic nechce strasne to v servisu trva a ja potrebuju auto mit v provozu. Díky za napady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) vypadla ti hadice z trysky ostrikovace stalo se mne to uz dvakrat ostriknes a voda vytece na zem a ostrik vubec nevyjede protoze nema zadny tlak Editováno: 14. leden 2009, autor: davidek.c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 da se to nejak manualne nasadit ? svetlo ven nebo i naraznik dolu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Ja bud vytahnu mlhovky a rukou to najdu je tam takova pojistka a nekdy to vyskoci a nebo vytahnes tu malou plastovou mrizku vedle mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 urob si sám vidím že to má škodovka precízne vyriešené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 je tam takova pojistka z umele hmoty a ta to proste nekdy ten tlak neudrzi a vyskoci to z ostrikovace a potom to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) když už jste tu popsali vyřešení závady, tak to chce taky napsat příčinu, systém se natlakuje díky tomu, že přimrznou krytky ostřikovačů k nárazníku s tím pádem se pak nevysunou = při první jízdě ty krytky prostě odrazit. druhá instance této závady je praskající pojistka ostřiků světel (v pojistkovém boxu) Editováno: 15. leden 2009, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Stalo se mi tp i kdyz nemrzlo a pojistka praskla neni...jen mi pripadne ze uz nema takovy tvar co by mela mit...je asi mekka ale jestli jde koupit samostatne nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 15. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Takze vsem dekuji za radu .)bylo to presne tak jak jste rikali vypadla hadicka ostriku. vyndal jsem plast krytku u mhovky a sundal mlhovku a jen nacvakl a je to ok .)moc dekuji vsem za kooperaci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tak aspon vis co te ceka kdyz ti to priste nebude fungovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavallo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 neda sa nahodou uplne deaktivovat ostrekovanie svetlometov?softverovo cez diagnostiku?na Felicii som to nemal a bolo dobre,teraz mi to len "berie kvapalinu"zvlast ked je celodenne svietenie a vysuva sa to stale ked zapinam ostrek pred skla.Mechanicky nechcem do toho zasahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Odkódovať to ide ale to že ti to strieka pri každom ostreku okna neni dobre. Ja osm to na fábii mal nastavené na každý šiesty krát ostreku okna ostrekne aj svetlá. Samozrejme pokial vypneš svetlá a zapneš striekaš odznova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cavallo Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 no aj ja tam mam nejaku pauzu medzi dalsim ostrekovanim svetiel,neviem ale cca 30sec a potom zase ked strieknem na okno tak aj svetla ostriekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ja to mam jak je to origo nastavene ze pri kazdem 5ostriku jspo i svetla a to mi vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.