Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno
:smich:

Tohle vlakno bude sakra HORKE :smich:

Ja se priznam prvni :) moje "skorotchyne" je v pohode, dela nejakou sefku v rakouske firme co stavi velke kotle pro zahranici, jde z ni tezkej respekt uz od pohledu a "boji" se ji snad cela fabrika, vcetne domacich a pratel me "skorozeny" ... krome me :smich: mozna proto me ma alespon trochu rada :p

Takze ja sem v pohode co vy chlapi, tchyne na zabiti nebo skvela tchyne ? :)

Žádnou nemám a jsem za to rád...aspon se nám do ničeho neplete :palec2:

Neboj to prijde ;) ... nebo te uz nekdo podmetl ? :smich:

toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil.

Upraveno od buml

• Autor
Žádnou nemám a jsem za to rád...aspon se nám do ničeho neplete :palec2:

Máš recht,já mám skoro tchýni a tu bych nepřál ani největšímu nepříteli........Skoda slov!!!!Ještě že jí ani nevídáme,1x za rok a dost!!!

musim rict, ze ikdyz mam tchyne vlastne dve (vysvetlovat nehodlam a zenu mam jednu) tak s obema vychazim velmi dobre, pravda u jedny nesmi prijit na pretres politika. Mozna jsou dobre vztahy dusledkem vzdalenosti mezi nami, ktera je cca 50km. Horsi to bylo s extchyni, ta bydlela o 11 vchodu vedle a obcas sem mel pocit, ze bydli u nas.

To mas skoro jako v jizni americe, kde je ... jak to nazvat ... tradici, ze matka sleduje a POUCUJE pri sexualnim styku synatora ci dcerusky :smich:

Potkají se dva:

první: jak se máš, co tvoje tchýně?

druhý:dobře se mám, tchýně? jářku to je učiněný anděl a co ta tvoje?

první: ta moje bohužel ještě žije

Palo: drsny ale asi pravdivy...

A to já si stěžovat na skorotchýni nemohu.

Naučil jsem si ji: něco potřebuješ? Zavolej, tel na nás oba máš. Když nezavoláš, tak si potom nestěžuj. Já mám svůj život a svůj styl života, ty svůj, tak si svého hleď a do mého nekafrej.

No a funguje nám to super. Pochopila moji upřímnost a vzala si ji k srdci a je také upřímná. Ona ctí mne, já ctím ji :palec2:

Tomu řikám rovnováha.Tak je to správné! :palec2:

• Autor
A to já si stěžovat na skorotchýni nemohu.

Naučil jsem si ji: něco potřebuješ? Zavolej, tel na nás oba máš. Když nezavoláš, tak si potom nestěžuj. Já mám svůj život a svůj styl života, ty svůj, tak si svého hleď a do mého nekafrej.

No a funguje nám to super. Pochopila moji upřímnost a vzala si ji k srdci a je také upřímná. Ona ctí mne, já ctím ji :palec2:

Tiše závidím,ještě že Přítulka není po ní,bych se asi oběsil na dně rybníka :kol-22:

Tak já mám nejlepší tchýni jakou si člověk může přát......žádnou lol

• Autor
Tak já mám nejlepší tchýni jakou si člověk může přát......žádnou lol

I gayové mají tchýně :smich:

Jiřiku::: Ty jsi gay??? Nééé! :help:

Nevím zda Jiřík je, ale já ano. A nějak mi to nevadí

Palo: mě to teda nevadi ale nevěřim Ti.Tebe jsem viděl naživo a nezdá se mi to! :help:

Hele když to tvrdí člověk,kterej mě nikdy neviděl,tak to bude asi pravda. lol .Už jsem tu měl půl fóra.Moc hezký hošani lol lol lol

to jirka3: tak to sis užil, ale nezávidím ti, spíše naopak :worthy:smich:

to Romariooo: hovno víš, hovno znáš, v tomto si srandu nedělám, to že to nevíš ty ještě neznamená, že to není pravda. A ještě ti povím jedno tajemství, rozhodně nejsem jedinej tady na foru. Jsou ovšem lidé, pro které není dobré, aby to svět věděl (což neznamená, že se za to stydí), no a tak já vím své a oni také. V tom je právě ten respekt k lidem a zase jich ke mně

Upraveno od Palo

• Autor
Hele když to tvrdí člověk,kterej mě nikdy neviděl,tak to bude asi pravda. lol .Už jsem tu měl půl fóra.Moc hezký hošani lol lol lol

Není gay má rád čárky,vid????? -_-

to jsem u něj pochopil z jeho reakce

• Autor
to jirka3: tak to sis užil, ale nezávidím ti, spíše naopak :worthy:smich:

to Romariooo: hovno víš, hovno znáš, v tomto si srandu nedělám, to že to nevíš ty ještě neznamená, že to není pravda. A ještě ti povím jedno tajemství, rozhodně nejsem jedinej tady na foru. Jsou ovšem lidé, pro které není dobré, aby to svět věděl (což neznamená, že se za to stydí), no a tak já vím své a oni také. V tom je právě ten respekt k lidem jich ke mně

SM

Smekám před Tvojí upřímností :palec2:

nestěřuji si, tchýně se proletěla komínem, takže ve vztazích máme jasno ;)

není to nic k obdivu, stačí s tomu postavit čelem, když se tak začneme chovat všichni, tak nám tady v tom našem Topolánko-Paroubkově bude hned lépe ;)

Nejhorší pro mne by bylo, kdybych se v zrcadle nemohl podívat sám sobě do ksichtu a kdybych zklamal své blízké. Vše ostatní jsou jen povrchní věci

nestěřuji si, tchýně se proletěla komínem, takže ve vztazích máme jasno ;)

:smich::palec2::smich: Také přístup :smich::palec2::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.