kaja 1.9tdi Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tohle vlakno bude sakra HORKE Ja se priznam prvni moje "skorotchyne" je v pohode, dela nejakou sefku v rakouske firme co stavi velke kotle pro zahranici, jde z ni tezkej respekt uz od pohledu a "boji" se ji snad cela fabrika, vcetne domacich a pratel me "skorozeny" ... krome me mozna proto me ma alespon trochu rada Takze ja sem v pohode co vy chlapi, tchyne na zabiti nebo skvela tchyne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Žádnou nemám a jsem za to rád...aspon se nám do ničeho neplete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Neboj to prijde ... nebo te uz nekdo podmetl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Žádnou nemám a jsem za to rád...aspon se nám do ničeho neplete Máš recht,já mám skoro tchýni a tu bych nepřál ani největšímu nepříteli........Skoda slov!!!!Ještě že jí ani nevídáme,1x za rok a dost!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 musim rict, ze ikdyz mam tchyne vlastne dve (vysvetlovat nehodlam a zenu mam jednu) tak s obema vychazim velmi dobre, pravda u jedny nesmi prijit na pretres politika. Mozna jsou dobre vztahy dusledkem vzdalenosti mezi nami, ktera je cca 50km. Horsi to bylo s extchyni, ta bydlela o 11 vchodu vedle a obcas sem mel pocit, ze bydli u nas. To mas skoro jako v jizni americe, kde je ... jak to nazvat ... tradici, ze matka sleduje a POUCUJE pri sexualnim styku synatora ci dcerusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Potkají se dva: první: jak se máš, co tvoje tchýně? druhý:dobře se mám, tchýně? jářku to je učiněný anděl a co ta tvoje? první: ta moje bohužel ještě žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Palo: drsny ale asi pravdivy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 A to já si stěžovat na skorotchýni nemohu. Naučil jsem si ji: něco potřebuješ? Zavolej, tel na nás oba máš. Když nezavoláš, tak si potom nestěžuj. Já mám svůj život a svůj styl života, ty svůj, tak si svého hleď a do mého nekafrej. No a funguje nám to super. Pochopila moji upřímnost a vzala si ji k srdci a je také upřímná. Ona ctí mne, já ctím ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tomu řikám rovnováha.Tak je to správné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 A to já si stěžovat na skorotchýni nemohu. Naučil jsem si ji: něco potřebuješ? Zavolej, tel na nás oba máš. Když nezavoláš, tak si potom nestěžuj. Já mám svůj život a svůj styl života, ty svůj, tak si svého hleď a do mého nekafrej. No a funguje nám to super. Pochopila moji upřímnost a vzala si ji k srdci a je také upřímná. Ona ctí mne, já ctím ji Tiše závidím,ještě že Přítulka není po ní,bych se asi oběsil na dně rybníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tak já mám nejlepší tchýni jakou si člověk může přát......žádnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Tak já mám nejlepší tchýni jakou si člověk může přát......žádnou I gayové mají tchýně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Jiřiku::: Ty jsi gay??? Nééé! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Nevím zda Jiřík je, ale já ano. A nějak mi to nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Palo: mě to teda nevadi ale nevěřim Ti.Tebe jsem viděl naživo a nezdá se mi to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Hele když to tvrdí člověk,kterej mě nikdy neviděl,tak to bude asi pravda. .Už jsem tu měl půl fóra.Moc hezký hošani lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 (editace) to jirka3: tak to sis užil, ale nezávidím ti, spíše naopak to Romariooo: hovno víš, hovno znáš, v tomto si srandu nedělám, to že to nevíš ty ještě neznamená, že to není pravda. A ještě ti povím jedno tajemství, rozhodně nejsem jedinej tady na foru. Jsou ovšem lidé, pro které není dobré, aby to svět věděl (což neznamená, že se za to stydí), no a tak já vím své a oni také. V tom je právě ten respekt k lidem a zase jich ke mně Editováno: 15. leden 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Hele když to tvrdí člověk,kterej mě nikdy neviděl,tak to bude asi pravda. .Už jsem tu měl půl fóra.Moc hezký hošani lol Není gay má rád čárky,vid????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 to jsem u něj pochopil z jeho reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 14. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2009 to jirka3: tak to sis užil, ale nezávidím ti, spíše naopak to Romariooo: hovno víš, hovno znáš, v tomto si srandu nedělám, to že to nevíš ty ještě neznamená, že to není pravda. A ještě ti povím jedno tajemství, rozhodně nejsem jedinej tady na foru. Jsou ovšem lidé, pro které není dobré, aby to svět věděl (což neznamená, že se za to stydí), no a tak já vím své a oni také. V tom je právě ten respekt k lidem jich ke mně SM Smekám před Tvojí upřímností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 nestěřuji si, tchýně se proletěla komínem, takže ve vztazích máme jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 není to nic k obdivu, stačí s tomu postavit čelem, když se tak začneme chovat všichni, tak nám tady v tom našem Topolánko-Paroubkově bude hned lépe Nejhorší pro mne by bylo, kdybych se v zrcadle nemohl podívat sám sobě do ksichtu a kdybych zklamal své blízké. Vše ostatní jsou jen povrchní věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 nestěřuji si, tchýně se proletěla komínem, takže ve vztazích máme jasno Také přístup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.