Davon Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ne, Romane, v zadnem pripade sem nic nedavej!! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 dost slusna slecna. A i s esusu se da vypit dobra kava. Kdyz si vychutnas kavu a ne estetiku stolovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak ja hazim dalsi ,,kamaradku" do placu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Móóc pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 rád bych se smočil.........samo že v tom bazénu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Michale: nemáš strach že ji zlomiš záda??? Ty woe...brutálni anorexie ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ty voe ani ne, to je jeste mlade, je ji teprv 18. Myslim, ze by sis dal taky rict bejku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ale jo...asi by kocour byl v troubě...o tom žádná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak tohle bych si necha líbit. Luxusní lehl bych si na lehátko. Romariooo: ty voe tohle není anorexie. Ale pravda nalehnout na ní ty tak to holka nepřežije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ale jo...asi by kocour byl v troubě...o tom žádná... Ty bejku jeden ....asi dám zprávu manželce a ta Ti ...za tu Jižní spojku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Marku: ale no táák! Vždyt to bylo super ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) Tak ja hazim dalsi ,,kamaradku" do placu tohle je kafe v pěkným balení Editováno: 6. Květen 2009, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 marek, romario: co bylo s jižní spojkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tak slecna na lehatku je dle meho gusta ... opravdu nadhera ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 tohle je kafe v pěkným balení Ono pozor na pekna baleni, i uvnitr se muze skryvat nedobre kafe (srdce divky, mozek atd... - nic osobniho, obecne ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 nevím jak ty, ale ani srdce ani mozek ne jinak neska ráno mi přišla od Irenky SMS, že se zítra vrátí z Amsterdamu a bude v Praze do neděle a jestli bych teda nedal scuka Až to tady v kanclu za chvilku zabalím, tak cestou domů bude asi dlouhej telefonátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ad kafíčko na lehátku: hovno anorexie, naprosto bomba. Kus jak prase. Žádná oplácanina, krásný tvary, mňam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 tak zejtra máme večer scuka Dneska je v Ostravě a zejtra ráno přijede do Prahy a bude někde v centru v hotelu. Mně hnedka dostala, když jsme domlouvali čas, tak nechtěla pomoct s kuframa do hotelu, abych ji prej neviděl neupravenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Oooo pan "casanova" zasahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tome: Ty se teda nezdáš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 woe, jsem docela natěšenej, dyť jsem ji neviděl cca 15 let a tak nějak k sobě máme docela blízko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Tome: Ty se teda nezdáš! btw, že to říkáš zrovna ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 tak přiložíme něco z historie, trošku jsem kouknul do papírového archivu, bohužel mám nafoceno jen zlomek "kamarádek" Pokud jsem se nepřekouknul, tak tohle je jen část za roky 1994,1995 jasně, kvalita foto je mizerná, teď jsem to plodil ofocováním papírových fotek je jich tady rozdílnejch 6ks, některý jsou tam vícekrát a teď koukám, že to jsou všecko dneska Ing. nebo Mgr. OT: a kdyby mi někdo zaktivoval EDIT, tak bych tady nemusel přidávat tolik příspěvků a mohl jen editovat... sakra, kecám, ta bloncka nevím jestli si dodělala školu, protože jí narostl "nechtěný buben" a nakonec to myslím navlíkla na nějakýho troubu, ačkoliv to bylo dílo někoho z úzkého kruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Buh ti snesl EDIT z nebe a mas z toho jeden prispevek, z tech asi 40 co jsi tu monologove vyplodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.