Davon Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 jsem se jednou takhle zadíval až mi řekla, že jsem dobytek.. Kazdou 2 minutu slysim - ABY TI NEVYPADLI OCI!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 jsem se jednou takhle zadíval až mi řekla, že jsem dobytek.. Kazdou 2 minutu slysim - ABY TI NEVYPADLI OCI!!! ku..wa všude stejný,.......člověk si výměnou nepomůže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 ty vole tak to by mi nekdo zkusil rict tak jim nekecam do toho kdyz se podivaj za chlapama a byala se klido podivala, takze ja taky... hosi to chce trochu srovnat a rozumne vysvetlit ze si je hned dom nenatahneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 ty vole tak to by mi nekdo zkusil rict tak jim nekecam do toho kdyz se podivaj za chlapama a byala se klido podivala, takze ja taky...hosi to chce trochu srovnat a rozumne vysvetlit ze si je hned dom nenatahneme Vod ceho mame voci ze jo ? To ja cumim po zenskejch furt a mlada uz mi obcas i rekne co rikam na tu a tu micinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 ty vole tak to by mi nekdo zkusil rict tak jim nekecam do toho kdyz se podivaj za chlapama a byala se klido podivala, takze ja taky...hosi to chce trochu srovnat a rozumne vysvetlit ze si je hned dom nenatahneme Vod ceho mame voci ze jo ? To ja cumim po zenskejch furt a mlada uz mi obcas i rekne co rikam na tu a tu micinku Tož dobře sis jí vychoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 ty vole tak to by mi nekdo zkusil rict tak jim nekecam do toho kdyz se podivaj za chlapama a byala se klido podivala, takze ja taky...hosi to chce trochu srovnat a rozumne vysvetlit ze si je hned dom nenatahneme Ja to mam dost dobre srovnany, jsou to jen takove skadlive recicky... Treba se tim dela, co ja vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 nebo mě dostane otázka: proč furt čumíš po těch velkejch kozách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 tece mi slza...... a slina taky trosku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 tece mi slza...... a slina taky trosku Z ty celulittidy na prdeli? To chapu, taky bych z toho brecel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 tece mi slza...... a slina taky trosku ...to me taky..E 30 v cabriu a jeste ty limce k tomu.. ... lol 2 davon: to je snad celosvetovej problem dneska ma celulitidu kazda druha a nezalezi na tom,jestli je tlusta,nebo ne..Na druhou stranu za to nemuzou..Ale i ty hubeny,co si myslej,ze sou pekny a hubeny by se sebou mely neco delat...Kolikrat by se daly cvrnkat kulicky.. Ale tahle to nema jeste tak strasny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 tece mi slza...... a slina taky trosku Z ty celulittidy na prdeli? To chapu, taky bych z toho brecel ... A vidis toho jsem si ani nevsim.... :-P ,,a kola na bavu ..och..parada.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 tece mi slza...... a slina taky trosku Z ty celulittidy na prdeli? To chapu, taky bych z toho brecel ... A vidis toho jsem si ani nevsim.... :-P ,,a kola na bavu ..och..parada.. takovou celulitidu prekousnes i ty dane jsou horsi pripady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 hosi uzneme ze jejich zadky jsou porad hezci nez nase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Jooo jak de o peknej zenskej zadecek .... NO.1 ... vsak ja myslim ze ta slecna je pekne rostla takze nejaka ta celucosi ... vsak to neni skoro ani videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 presne, konecne nejakej zdeckar tady taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 tece mi slza...... a slina taky trosku Z ty celulittidy na prdeli? To chapu, taky bych z toho brecel ... A vidis toho jsem si ani nevsim.... :-P ,,a kola na bavu ..och..parada.. takovou celulitidu prekousnes i ty dane jsou horsi pripady Ja, Vitto, jelikoz mam doma dokonalou jak krivkami tak rozumove, tak me takova celulitida dokaze rozlamat :D (kdyby si to nehodne nekdy cetla) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Ja, Vitto, jelikoz mam doma dokonalou jak krivkami tak rozumove, tak me takova celulitida dokaze rozlamat (kdyby si to nehodne nekdy cetla) , jen, všeho do času? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 presne, konecne nejakej zdeckar tady taky No jiste !!! Jak nema baba luxusni pozadi, tak me nebere !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Kvůli Vám jsem se stal šmírákem. Na plážích v Chorvatsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 no ta na te prvni fotce ,,,jinak devcata jsou odvazny zadosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 no ta na te prvni fotce ,,,jinak devcata jsou odvazny zadosti Rekneme ze snad slo o tu v popredi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no ta na te prvni fotce ,,,jinak devcata jsou odvazny zadosti Rekneme ze snad slo o tu v popredi kol100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no ta na te prvni fotce ,,,jinak devcata jsou odvazny zadosti Rekneme ze snad slo o tu v popredi Já si taky myslím že to tak bylo ...maliko mu ujel foťák do leva a průser na světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 31. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 (editace) tece mi slza...... a slina taky trosku jako teda fakt nechci moralizovat ale ruku na srdce, kdo z VAS kritiku celulozy ma pekne formovanou postavu tak, ze by si mohl dovolit kritizovat tu slecnu na fotce? Vono jako 99% chlapu chce mit po boku zenskou chytrou a hlavne krrrraaaaasnou ale mozna jen 1% (mozna ani ty ctyři, tedy ty určitě ne) ma na to bud penize a nebo vzhled stejnych kvalit sam musim zodpovedne rict, ze to se mnou neni tak spatny ale tu pipku na obrazku bych mit natrvalo nechtel.. jen tak jako na chvilku pujcit :-) A navic ta moje faaakt peknej zadek ma tak jsem zvědav, jestli mě rozcupete na hadry za tu "kritiku" do vlastnich řad Editováno: 31. Srpen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 tece mi slza...... a slina taky trosku jako teda fakt nechci moralizovat ale ruku na srdce, kdo z VAS kritiku celulozy ma pekne formovanou postavu tak, ze by si mohl dovolit kritizovat tu slecnu na fotce? Vono jako 99% chlapu chce mit po boku zenskou chytrou a hlavne krrrraaaaasnou ale mozna jen 1% (mozna ani ty ctyři, tedy ty určitě ne) ma na to bud penize a nebo vzhled stejnych kvalit sam musim zodpovedne rict, ze to se mnou neni tak spatny ale tu pipku na obrazku bych mit natrvalo nechtel.. jen tak jako na chvilku pujcit :-) A navic ta moje faaakt peknej zadek ma tak jsem zvědav, jestli mě rozcupete na hadry za tu "kritiku" do vlastnich řad Ne, máš pravdu. A prej nabízíš dorbé ledky do OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.