Přejít na obsah

Spoluzacky, kamaradky, kolegyne...

superfatty

Doporučené příspěvky

A jinak nevím, proč se pořád bráním dovolené v Chorvatsku :blbec:

Urcite proto,ze mas radsi mladsi kousky,nez jsou na tech fotkach.. ;p ;)

Čéče nevím, vždycky se mi líbily starší, ale teď jak stárnu sám tak se to otáčí :p

Ne, do Chorvatska nechci proto, že tam je víc Čechů než v ČR :p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čéče nevím, vždycky se mi líbily starší, ale teď jak stárnu sám tak se to otáčí :p

Ne, do Chorvatska nechci proto, že tam je víc Čechů než v ČR :p

Jako me se taky dycky libily starsi a nastesti sem ve veku,kdy koukam jak po nich,tak po mladsich ale tohle mi pripadalo uz too old.. ;):p

Jo tak..Tak to jo..Nebo to chce jet mimo sezonu..Ja dycky jezdil tak 2-3 tyden v zari a pohoda uz..Zadny cesky kolonie.. ;)

Odkaz ke komentáři

Jako me se taky dycky libily starsi a nastesti sem ve veku,kdy koukam jak po nich,tak po mladsich ale tohle mi pripadalo uz too old.. ;):p

Jo tak..Tak to jo..Nebo to chce jet mimo sezonu..Ja dycky jezdil tak 2-3 tyden v zari a pohoda uz..Zadny cesky kolonie.. ;)

Jj, tak to by šlo. Od nás z vesnice tam jel chlap s rodinou a potkal tam postupně 4 další rodiny od nás, který celej rok doma pomalu nevidí :help:

PS: Ta paní byla vážně too old :feve:

Odkaz ke komentáři

Jj, tak to by šlo. Od nás z vesnice tam jel chlap s rodinou a potkal tam postupně 4 další rodiny od nás, který celej rok doma pomalu nevidí :help:

PS: Ta paní byla vážně too old :feve:

No hele tak tohle je presne to samy..Nasi jednou byli v Harkanech v Madarosi a mati plave v bazeni a naka zenska..Dobry den pani doktorko,jak se mate... :D to by se jeden posral..Jak rikas,cloveka,kteryho celej rok nepotkas doma,tak te pozdravi v bazenu na dovoleny.. :D To je proste zlo.. :help:

Ze jo vid?Vubec mi pripadaj vsechny takovy "postarsi".. ;)

Editováno: , autor: Martyp
Odkaz ke komentáři

no ta na te prvni fotce :doh ,,,jinak devcata jsou odvazny zadosti :)

Rekneme ze snad slo o tu v popredi ;)

Já si taky myslím že to tak bylo ...maliko mu ujel foťák do leva a průser na světě :p

Průser, je to, že mi foťák neujel. Na té první fotce je Italka, která vždy ležela na pláži poblíž nás, fakt mne to štvalo.Opalovala si ty hnusné kozy i když bylo pod mrakem???!!!

No a její chlap byl naopak vychrtlý a na nohou měl strašně dlouhé nehty, prostě humus. Vždy jen vlezli do moře na krajíček opláchli se, ten chlap u toho hekal, jako že to prožívá, no prostě zajímavé jen chvíli, ale ne týden :feve:

Odkaz ke komentáři

Ono tam co jsme byli my, tak jsi o pěknou ženskou nezavadil. Někdy postava šla, ale...

Potom jsem od domácí zjistil, že tam jsou hlavně Rusy a Litevci (Rusky a Litevky) a taky Italky, Chorvatky, no a češek a slovenek bylo málo a ty se navíc neukazovaly.

Prostě naše ženské jsou nej, ale nejsou tak blbý aby si opalovaly kozy ve stínu, jak to tam některé předváděly(že by lovily?)

PS: Ti Rusy a Litevci měli meďoury a passaty... s německou SPZ. Pracují v Německu a na dovolenou jezdí do Chorvatska, Turci jezdí naštěstí domů, to by byl vrchol.

Odkaz ke komentáři

Já si taky myslím že to tak bylo ...maliko mu ujel foťák do leva a průser na světě :p

Průser, je to, že mi foťák neujel. Na té první fotce je Italka, která vždy ležela na pláži poblíž nás, fakt mne to štvalo.Opalovala si ty hnusné kozy i když bylo pod mrakem???!!!

No a její chlap byl naopak vychrtlý a na nohou měl strašně dlouhé nehty, prostě humus. Vždy jen vlezli do moře na krajíček opláchli se, ten chlap u toho hekal, jako že to prožívá, no prostě zajímavé jen chvíli, ale ne týden :feve:

Koukam,ze zajimavych zazitku na dovolene ti nechybelo... :)

Odkaz ke komentáři

On byl největší zážitek, když se Rusy popraly s Litevcema ve vedlejším baráku. Ve tři ráno rámus jak hrom, no a odpoledne po propuštění z policie jely domů. Chudák domácí, musel vymalovat, pořídit nový stůl, židle, zasklívalo se...

Odkaz ke komentáři

On byl největší zážitek, když se Rusy popraly s Litevcema ve vedlejším baráku. Ve tři ráno rámus jak hrom, no a odpoledne po propuštění z policie jely domů. Chudák domácí, musel vymalovat, pořídit nový stůl, židle, zasklívalo se...

.....proste to bylo veliky..Rusko-Litevksy slunce seno.. :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Náhodou mladý rusky co sem viděl vloni na Hainanu, tak do 28ti, z 80% :palec2: Pak ale honem pryč, jejich "mámušky" to bylo otřesný ;)

Osobně můžu i holky z Asie, sice jich není moc, ale někdy člověk vidí fakt moc hezký holky. :)

Výše uvedené nic nemění na mém názoru a stanovisku k tomuto threadu, a to takovému, že tu všichni ste prasáci a já si to tu musel protrpět abych mohl odpovědět lol;).

Odkaz ke komentáři

Náhodou mladý rusky co sem viděl vloni na Hainanu, tak do 28ti, z 80% :palec2: Pak ale honem pryč, jejich "mámušky" to bylo otřesný ;)

Osobně můžu i holky z Asie, sice jich není moc, ale někdy člověk vidí fakt moc hezký holky. :)

Výše uvedené nic nemění na mém názoru a stanovisku k tomuto threadu, a to takovému, že tu všichni ste prasáci a já si to tu musel protrpět abych mohl odpovědět lol;).

Jooo Asiatky ja taky muzu ;):palec2: Treba takova Reon Kadena ! :prc:

Odkaz ke komentáři

Náhodou mladý rusky co sem viděl vloni na Hainanu, tak do 28ti, z 80% :palec2:

Mně příjde, že rusky sou buď hezký a jako že dost a nebo Marfuši :) Jednou sem na dovče asi měsíc chodil s jednou rusandou a takovou dračici sem ještě nezažil :D to by se mohly holky český od ní učit :D

Odkaz ke komentáři

Náhodou mladý rusky co sem viděl vloni na Hainanu, tak do 28ti, z 80% :palec2:

Mně příjde, že rusky sou buď hezký a jako že dost a nebo Marfuši :) Jednou sem na dovče asi měsíc chodil s jednou rusandou a takovou dračici sem ještě nezažil :D to by se mohly holky český od ní učit :D

Jsi s ní jen chodil, ne? Tak jak víš, že byla dračice? Nebo ne? :prc:lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...