mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 A jinak nevím, proč se pořád bráním dovolené v Chorvatsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 A jinak nevím, proč se pořád bráním dovolené v Chorvatsku Urcite proto,ze mas radsi mladsi kousky,nez jsou na tech fotkach.. ;p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 A jinak nevím, proč se pořád bráním dovolené v Chorvatsku Urcite proto,ze mas radsi mladsi kousky,nez jsou na tech fotkach.. ;p Čéče nevím, vždycky se mi líbily starší, ale teď jak stárnu sám tak se to otáčí Ne, do Chorvatska nechci proto, že tam je víc Čechů než v ČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 A jinak nevím, proč se pořád bráním dovolené v Chorvatsku Urcite proto,ze mas radsi mladsi kousky,nez jsou na tech fotkach.. ;p Čéče nevím, vždycky se mi líbily starší, ale teď jak stárnu sám tak se to otáčí Ne, do Chorvatska nechci proto, že tam je víc Čechů než v ČR Jako me se taky dycky libily starsi a nastesti sem ve veku,kdy koukam jak po nich,tak po mladsich ale tohle mi pripadalo uz too old.. Jo tak..Tak to jo..Nebo to chce jet mimo sezonu..Ja dycky jezdil tak 2-3 tyden v zari a pohoda uz..Zadny cesky kolonie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no ta na te prvni fotce ,,,jinak devcata jsou odvazny zadosti Rekneme ze snad slo o tu v popredi taky by se to dalo rict takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Jako me se taky dycky libily starsi a nastesti sem ve veku,kdy koukam jak po nich,tak po mladsich ale tohle mi pripadalo uz too old.. Jo tak..Tak to jo..Nebo to chce jet mimo sezonu..Ja dycky jezdil tak 2-3 tyden v zari a pohoda uz..Zadny cesky kolonie.. Jj, tak to by šlo. Od nás z vesnice tam jel chlap s rodinou a potkal tam postupně 4 další rodiny od nás, který celej rok doma pomalu nevidí PS: Ta paní byla vážně too old Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 (editace) Jako me se taky dycky libily starsi a nastesti sem ve veku,kdy koukam jak po nich,tak po mladsich ale tohle mi pripadalo uz too old.. Jo tak..Tak to jo..Nebo to chce jet mimo sezonu..Ja dycky jezdil tak 2-3 tyden v zari a pohoda uz..Zadny cesky kolonie.. Jj, tak to by šlo. Od nás z vesnice tam jel chlap s rodinou a potkal tam postupně 4 další rodiny od nás, který celej rok doma pomalu nevidí PS: Ta paní byla vážně too old No hele tak tohle je presne to samy..Nasi jednou byli v Harkanech v Madarosi a mati plave v bazeni a naka zenska..Dobry den pani doktorko,jak se mate... to by se jeden posral..Jak rikas,cloveka,kteryho celej rok nepotkas doma,tak te pozdravi v bazenu na dovoleny.. To je proste zlo.. Ze jo vid?Vubec mi pripadaj vsechny takovy "postarsi".. Editováno: 31. Srpen 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no ta na te prvni fotce ,,,jinak devcata jsou odvazny zadosti Rekneme ze snad slo o tu v popredi Já si taky myslím že to tak bylo ...maliko mu ujel foťák do leva a průser na světě Průser, je to, že mi foťák neujel. Na té první fotce je Italka, která vždy ležela na pláži poblíž nás, fakt mne to štvalo.Opalovala si ty hnusné kozy i když bylo pod mrakem???!!! No a její chlap byl naopak vychrtlý a na nohou měl strašně dlouhé nehty, prostě humus. Vždy jen vlezli do moře na krajíček opláchli se, ten chlap u toho hekal, jako že to prožívá, no prostě zajímavé jen chvíli, ale ne týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 A jinak nevím, proč se pořád bráním dovolené v Chorvatsku Urcite proto,ze mas radsi mladsi kousky,nez jsou na tech fotkach.. ;p Ono tam co jsme byli my, tak jsi o pěknou ženskou nezavadil. Někdy postava šla, ale... Potom jsem od domácí zjistil, že tam jsou hlavně Rusy a Litevci (Rusky a Litevky) a taky Italky, Chorvatky, no a češek a slovenek bylo málo a ty se navíc neukazovaly. Prostě naše ženské jsou nej, ale nejsou tak blbý aby si opalovaly kozy ve stínu, jak to tam některé předváděly(že by lovily?) PS: Ti Rusy a Litevci měli meďoury a passaty... s německou SPZ. Pracují v Německu a na dovolenou jezdí do Chorvatska, Turci jezdí naštěstí domů, to by byl vrchol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no ta na te prvni fotce ,,,jinak devcata jsou odvazny zadosti Rekneme ze snad slo o tu v popredi Já si taky myslím že to tak bylo ...maliko mu ujel foťák do leva a průser na světě Průser, je to, že mi foťák neujel. Na té první fotce je Italka, která vždy ležela na pláži poblíž nás, fakt mne to štvalo.Opalovala si ty hnusné kozy i když bylo pod mrakem???!!! No a její chlap byl naopak vychrtlý a na nohou měl strašně dlouhé nehty, prostě humus. Vždy jen vlezli do moře na krajíček opláchli se, ten chlap u toho hekal, jako že to prožívá, no prostě zajímavé jen chvíli, ale ne týden Koukam,ze zajimavych zazitku na dovolene ti nechybelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no ta na te prvni fotce ,,,jinak devcata jsou odvazny zadosti Rekneme ze snad slo o tu v popredi Já si taky myslím že to tak bylo ...maliko mu ujel foťák do leva a průser na světě Průser, je to, že mi foťák neujel. Na té první fotce je Italka, která vždy ležela na pláži poblíž nás, fakt mne to štvalo.Opalovala si ty hnusné kozy i když bylo pod mrakem???!!! No a její chlap byl naopak vychrtlý a na nohou měl strašně dlouhé nehty, prostě humus. Vždy jen vlezli do moře na krajíček opláchli se, ten chlap u toho hekal, jako že to prožívá, no prostě zajímavé jen chvíli, ale ne týden Koukam,ze zajimavych zazitku na dovolene ti nechybelo... On byl největší zážitek, když se Rusy popraly s Litevcema ve vedlejším baráku. Ve tři ráno rámus jak hrom, no a odpoledne po propuštění z policie jely domů. Chudák domácí, musel vymalovat, pořídit nový stůl, židle, zasklívalo se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 no ta na te prvni fotce ,,,jinak devcata jsou odvazny zadosti Rekneme ze snad slo o tu v popredi Já si taky myslím že to tak bylo ...maliko mu ujel foťák do leva a průser na světě Průser, je to, že mi foťák neujel. Na té první fotce je Italka, která vždy ležela na pláži poblíž nás, fakt mne to štvalo.Opalovala si ty hnusné kozy i když bylo pod mrakem???!!! No a její chlap byl naopak vychrtlý a na nohou měl strašně dlouhé nehty, prostě humus. Vždy jen vlezli do moře na krajíček opláchli se, ten chlap u toho hekal, jako že to prožívá, no prostě zajímavé jen chvíli, ale ne týden Koukam,ze zajimavych zazitku na dovolene ti nechybelo... On byl největší zážitek, když se Rusy popraly s Litevcema ve vedlejším baráku. Ve tři ráno rámus jak hrom, no a odpoledne po propuštění z policie jely domů. Chudák domácí, musel vymalovat, pořídit nový stůl, židle, zasklívalo se... .....proste to bylo veliky..Rusko-Litevksy slunce seno.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Když tady čtu ty debaty o celulitidě, tak jsem si nemohl pomoct Sice to nejsou moje spolužačky ani kolegyně, ale stojí to za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Todle mi nedavno prislo mejlem.... mazec !Modelky z Osvětimi... Ale PCič ,ktery todle delal vykonal paradni pracicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 A opačný extrém Pro ty co mají rády bujné tvary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Náhodou mladý rusky co sem viděl vloni na Hainanu, tak do 28ti, z 80% Pak ale honem pryč, jejich "mámušky" to bylo otřesný Osobně můžu i holky z Asie, sice jich není moc, ale někdy člověk vidí fakt moc hezký holky. Výše uvedené nic nemění na mém názoru a stanovisku k tomuto threadu, a to takovému, že tu všichni ste prasáci a já si to tu musel protrpět abych mohl odpovědět . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Když tady čtu ty debaty o celulitidě, tak jsem si nemohl pomoct Sice to nejsou moje spolužačky ani kolegyně, ale stojí to za to ty vo.e, to je hruza, to jsou živý kostry, fuj :ble :ble :ble :ble :ble :ble :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 A opačný extrém Pro ty co mají rády bujné tvary tak to je přesně ono ,to já můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 A opačný extrém Pro ty co mají rády bujné tvary tak to je přesně ono ,to já můžu Jednu si dáš pod hlavu a druhou se přikryješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Náhodou mladý rusky co sem viděl vloni na Hainanu, tak do 28ti, z 80% Pak ale honem pryč, jejich "mámušky" to bylo otřesný Osobně můžu i holky z Asie, sice jich není moc, ale někdy člověk vidí fakt moc hezký holky. Výše uvedené nic nemění na mém názoru a stanovisku k tomuto threadu, a to takovému, že tu všichni ste prasáci a já si to tu musel protrpět abych mohl odpovědět . Jooo Asiatky ja taky muzu Treba takova Reon Kadena ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Náhodou mladý rusky co sem viděl vloni na Hainanu, tak do 28ti, z 80% Mně příjde, že rusky sou buď hezký a jako že dost a nebo Marfuši Jednou sem na dovče asi měsíc chodil s jednou rusandou a takovou dračici sem ještě nezažil to by se mohly holky český od ní učit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Náhodou mladý rusky co sem viděl vloni na Hainanu, tak do 28ti, z 80% Mně příjde, že rusky sou buď hezký a jako že dost a nebo Marfuši Jednou sem na dovče asi měsíc chodil s jednou rusandou a takovou dračici sem ještě nezažil to by se mohly holky český od ní učit Jsi s ní jen chodil, ne? Tak jak víš, že byla dračice? Nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Jsi s ní jen chodil, ne? Tak jak víš, že byla dračice? Nebo ne? Chodil sem s ni k ní na apartmán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Jsi s ní jen chodil, ne? Tak jak víš, že byla dračice? Nebo ne? Chodil sem s ni k ní na apartmán Ale foták si u sebe něměl viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 By to místo debat zas chtělo nějaké fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.