Přejít na obsah

Spoluzacky, kamaradky, kolegyne...

superfatty

Doporučené příspěvky

A fotky zase nikde :p

Dnes jsem viděl výstavní Mícu na Boleticích, ale byl jsem tak ohromen, že jsem jí nevyfotil...jejích 165 kilo mě dostalo :p

sakra!!takova kGpalba joo?? no skodaá... lol:)

PS: doufam ze tu chlapi nekdo tolik nemate at mi pak nechodi vyhruzne SZ ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A fotky zase nikde :p

Dnes jsem viděl výstavní Mícu na Boleticích, ale byl jsem tak ohromen, že jsem jí nevyfotil...jejích 165 kilo mě dostalo :p

Znal jsem jednu mladou dívčinu a ta byla plně symetrická ;) .... vážila 160 kg a měřila 160 cm.

Nebyl to hezký pohled lol

Odkaz ke komentáři

Tohle byla taky dobrá rošťa byly tam asi 3 bez podprdy.

Tak jak vidím, v Malé Dubě bylo supr,co? Jak jsem se ptal v tématu "Octavií do Chorvatska.........",tak jsi byl skoro soused.Tu kočku co jsi "vyšmíroval" byla mojě kámoška a v tom termínu focení tam byly ne 3, ale 5 podobných roštěnek.Škoda, že jsi nevyfotil taky mne,určitě jsem tam někde byl. :palec2: (taky bez podprdy) :p Ale vyfotil jsi to celkem narychlo,že.Byli tam kluci kterým by se to moc nelíbilo, kdyby tě zmerčili.

Editováno: , autor: karel
Odkaz ke komentáři

Jedna kamarádka ze sousední vesnice. Foto mi poskytl kamarád jejího bratra, ale každopádně je to ČÍČA.... Mňau :prc:

No vypada "solidne" lol:D

Ale klucíííí..ja sem sice hornak,ale zase tahle si je zapomnela doma,ale zato ma peknou prdelku.. :p;)

Ty si Hornak? Pavel, nebo Michal?? A kurv*a :D

Odkaz ke komentáři

Jedna kamarádka ze sousední vesnice. Foto mi poskytl kamarád jejího bratra, ale každopádně je to ČÍČA.... Mňau :prc:

Hezká ....ale..........kde mááá prsa :p

Ale klucíííí..ja sem sice hornak,ale zase tahle si je zapomnela doma,ale zato ma peknou prdelku.. :p;)

Pro hornaky je tam ta v pozadí :p

Odkaz ke komentáři

Hezká ....ale..........kde mááá prsa :p

Pro hornaky je tam ta v pozadí :p

No koukam,ta ma asi takovy kozy,ze nemuze ani stat vzprimene.. :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...