Leden 15, 200916 r A pak přišlo na řadu Porshe...úprava z USA (dovoz) jdi stim fotakem blíž,ne????At něco vidíme
Leden 15, 200916 r Romčo,rad bych ale nemohu,mam jen tuhle fotku chcete tuhle holku zepředu, najdete ji na netu, asi i tam, kde ji kaja stáhnul
Leden 15, 200916 r Ten maník s pupkem a čepkou na té první fotce s Porsche tomu dává neskutečné grády. edit: tak on je tam i pak, no snad se vyzvleče Upraveno Leden 15, 200916 r od flames
Leden 15, 200916 r chcete tuhle holku zepředu, najdete ji na netu, asi i tam, kde ji kaja stáhnul ty jsi rychlík no,přece vam sem nebudu pořad davat svojí přítulku
Leden 15, 200916 r no fotky z netu tu myslím nemají co dělat tak ukaz tu svoji ty chytrej ,teda jestli naka je ne,v poho
Leden 15, 200916 r Rome hezky jsi nám tu prosvětlil téma.super. snad tu nebudeš jediný, kdo sem bude dávat fotky
Leden 15, 200916 r hergot, neříkejte mu rome, tohle by jste napsali mě jen jednou, pak už by jste měli ban na 100 dní. kaja1,9tdi:
Leden 15, 200916 r Romario tohle myti je foceny minuly rok v Hradci na letisti na tuning srazu ne ? Upraveno Leden 15, 200916 r od Radektuning
Leden 15, 200916 r Ano.Přesně tak.Nakonec jsem to i psal než jsem ty fotky vkládál když se podíváš pozpátku.
Leden 15, 200916 r aha,to jsem ani necetl,jen koukam na baby vis si to pamatuju,taky jsem tam byl ale byl to sraz onicem,par dobrych aut,jediny co ma tam zaujmulo byla 4kola s tim triskacovym motorem
Leden 15, 200916 r Souhlasím.Byla to trapárna.Ale byl tam Pavel Vik s tou motorkou a to je u mě velkej borec.Mladymu podepisoval plakát a byl fak těžce v pohodě.
Leden 15, 200916 r Souhlasím.Byla to trapárna.Ale byl tam Pavel Vik s tou motorkou a to je u mě velkej borec.Mladymu podepisoval plakát a byl fak těžce v pohodě. To mě se loni na Motomejdanu,podepsal na masu Pája Hanzlík ,bohužel naposledy
Leden 15, 200916 r Souhlasím.Byla to trapárna.Ale byl tam Pavel Vik s tou motorkou a to je u mě velkej borec.Mladymu podepisoval plakát a byl fak těžce v pohodě. Tak ale na tom Vikovi jsi byl někdy v pátek,ne? V sobotu mu totiž někdo čornul klíče od motorky,takže se už nic nekonalo Jinak sraz fakt nic moc, a ten blázen na tý 4kole nemá všech 5 pohromadě,ale jinak dobrý
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.