Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 a pak z ničeho nic se objevili herečky a začali mydlit autičko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tak jak? Jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 hezký.máš i dál??? nebo končíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 A pak přišlo na řadu Porshe...úprava z USA (dovoz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 A pak přišlo na řadu Porshe...úprava z USA (dovoz) jdi stim fotakem blíž,ne????At něco vidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Romčo,rad bych ale nemohu,mam jen tuhle fotku chcete tuhle holku zepředu, najdete ji na netu, asi i tam, kde ji kaja stáhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Další: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Ten maník s pupkem a čepkou na té první fotce s Porsche tomu dává neskutečné grády. edit: tak on je tam i pak, no snad se vyzvleče Editováno: 15. leden 2009, autor: flames Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 chcete tuhle holku zepředu, najdete ji na netu, asi i tam, kde ji kaja stáhnul ty jsi rychlík no,přece vam sem nebudu pořad davat svojí přítulku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 no fotky z netu tu myslím nemají co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 no fotky z netu tu myslím nemají co dělat tak ukaz tu svoji ty chytrej ,teda jestli naka je ne,v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Rome hezky jsi nám tu prosvětlil téma.super. snad tu nebudeš jediný, kdo sem bude dávat fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 hergot, neříkejte mu rome, tohle by jste napsali mě jen jednou, pak už by jste měli ban na 100 dní. kaja1,9tdi: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Díky Bobe.Přesně to samé jsem chtěl napsat všem.Jsem Roman.A díky za pochopení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 omlouvám se Romane, používal jsem jen zkrácený nick. Už se to nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Kajo: otoč ji prosím Tě čelem k nám! chaloupko! k ivanovi zády ke mně čelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Romario tohle myti je foceny minuly rok v Hradci na letisti na tuning srazu ne ? Editováno: 15. leden 2009, autor: Radektuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Ano.Přesně tak.Nakonec jsem to i psal než jsem ty fotky vkládál když se podíváš pozpátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radektuning Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 aha,to jsem ani necetl,jen koukam na baby vis si to pamatuju,taky jsem tam byl ale byl to sraz onicem,par dobrych aut,jediny co ma tam zaujmulo byla 4kola s tim triskacovym motorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Souhlasím.Byla to trapárna.Ale byl tam Pavel Vik s tou motorkou a to je u mě velkej borec.Mladymu podepisoval plakát a byl fak těžce v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Souhlasím.Byla to trapárna.Ale byl tam Pavel Vik s tou motorkou a to je u mě velkej borec.Mladymu podepisoval plakát a byl fak těžce v pohodě. To mě se loni na Motomejdanu,podepsal na masu Pája Hanzlík ,bohužel naposledy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Souhlasím.Byla to trapárna.Ale byl tam Pavel Vik s tou motorkou a to je u mě velkej borec.Mladymu podepisoval plakát a byl fak těžce v pohodě. Tak ale na tom Vikovi jsi byl někdy v pátek,ne? V sobotu mu totiž někdo čornul klíče od motorky,takže se už nic nekonalo Jinak sraz fakt nic moc, a ten blázen na tý 4kole nemá všech 5 pohromadě,ale jinak dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.