vittorio Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jj karle mel bys, za trest se mnou budes na pokoji na pristich besidkach no ja vim ze sem vobcas zajdou, ale tak tohle neni nic hroznyho, navic neni nikde poznat kdo to je takze je to burt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 A kde je teda něco pro horňáky Viktore ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 no neni rikam ze tam je i oblicej a rezat s emi to ve photoshopu moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Mas recht ... to co si sem dal je nevinne ... a slecna pokud si to nahodou precte a pozna sve pozadi, tak uvidi jen chvalu, takze zlobit se urcite nebude. Takze ... dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ... a rezat s emi to ve photoshopu moc nechce tak stačí malování ve widlích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 no neni rikam ze tam je i oblicej a rezat s emi to ve photoshopu moc nechce Pošli mi to mailem, já to zařídím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 konecne nejak rozumna a hezka fotka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 takže před vittem si od ted davam pozor :-) Asi se řídí heslem. Lepší prdel kamaráda nežli kamarádky záda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .... nic vic netreba dodavat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 tak posledni tak tohle fakt můžu, nádhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Hustý, tak to je paráda, když ti v tomhle úboru žehlí prádlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 kdybys videl jak se u nas zehli pradlo posledni doubou tak bys na ty sedacce umrel jako ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ale ty jsi neumřel, tak by jsi sem mohl hodit ještě nějakou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Takže zase nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tri niti v riti Hezka Viktorova prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 neumrel ale mel jsem co delat dane kdyby byla moje tak je to zarucene nejkrasnejsi prezidentska prdel tak a ted nekdo dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 tak snad tady nebude resit vittovu prdel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ja ti nevim jirko tady nikdy nevis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Pánové pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 No vitto ji ma teda hezci to je totiz vazne vystavni kus, to co sem dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Já nic neříkám, pouze jsem dal zase pro spestření at nejsme u diskuzí, já tu nedikutuji, jak je psáno, ale jenom "poskytuji" ted přemejšlím kolik oblyčejů kde uřežu, abych poskytl takový pikantnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) A víte co, na dobrou noc Mám dojem, že to je tak akorát podle toho co bylo žádáno ne? i pro Romču doufám.. : Editováno: 1. Červen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 hmm taky hodne rozumny fotecky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 super, presne moje gusto pridavek? michal K - nekritizuj dadacka ! zase s enasel nekdo se zasobou fotek a my sme radi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak po ranu neco lehciho. Kamaradka z Karvine, ale vic jsem toho z ni nedostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.