Martyp Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Ono...nedalo mi nedat sem tuhle sukenku... že by šlapka? No myslim,ze ne,ale takhle je to pekny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Ono...nedalo mi nedat sem tuhle sukenku... že by šlapka? No myslim,ze ne,ale takhle je to pekny.. nee,jedna rostenka ze slusovic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 nee,jedna rostenka ze slusovic.... Z JZD Mír Slušovice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 nee,jedna rostenka ze slusovic.... Z JZD Mír Slušovice ? :p ..tak to nevim,ale slibuju jak ji nekdy znova potkam zeptam se ji .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 (editace) Taky neco malo pridam... Je to teda uz starsi... Foceno na TuningParty v HK v roce 2005 Fakt pekny kalhotky.... Ze predu to bylo jeste lepsi,ale to jsem nemel odvahu ji fotit,kdyz tam mela po ruce porad toho sveho borce Editováno: 21. Srpen 2007, autor: kemar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Taky neco malo pridam...Je to teda uz starsi... Foceno na TuningParty v HK v roce 2005 Fakt pekny kalhotky.... Ze predu to bylo jeste lepsi,ale to jsem nemel odvahu ji fotit,kdyz tam mela po ruce porad toho sveho borce pekny 4kovy Golfek ...kalhotky mrda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Taky neco malo pridam...Je to teda uz starsi... Foceno na TuningParty v HK v roce 2005 Fakt pekny kalhotky.... Ze predu to bylo jeste lepsi,ale to jsem nemel odvahu ji fotit,kdyz tam mela po ruce porad toho sveho borce Asi jsem špatně koukal ...byl jsem tam ale toto jsem tam neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 pekny 4kovy Golfek ...kalhotky mrda no nevim ale chodit po letisti v krajkovych kalhotkach.. mi prijde uchylný. i ten její kořen se na dívá jak na magora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 no tak to je sila...ale myslim ze ten rok tam bylo spousta zajimavyho koukani :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 no nevim ale chodit po letisti v krajkovych kalhotkach.. mi prijde uchylný. i ten její kořen se na dívá jak na magora Já myslím, že k těm plavkám měla nějaký brutální tangáče, tak si radši vzala tyhle fra kalhotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 pekny 4kovy Golfek ...kalhotky mrda ;) Jj, golfík je cool... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 no nevim ale chodit po letisti v krajkovych kalhotkach.. mi prijde uchylný. i ten její kořen se na dívá jak na magora Já myslím, že k těm plavkám měla nějaký brutální tangáče, tak si radši vzala tyhle fra kalhotky Prostě je to nezajímavá holka a tak se tam musela obnažit aby se na ní taky někdo kouknul no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 no nevim ale chodit po letisti v krajkovych kalhotkach.. mi prijde uchylný. i ten její kořen se na dívá jak na magora Já myslím, že k těm plavkám měla nějaký brutální tangáče, tak si radši vzala tyhle fra kalhotky Prostě je to nezajímavá holka a tak se tam musela obnažit aby se na ní taky někdo kouknul no Souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 to bylo první co mně napadlo. producírovat se tam v krajkoých kalhotkách je dost úlet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 to bylo první co mně napadlo. producírovat se tam v krajkoých kalhotkách je dost úlet to asi úlet je, ale podíval bych se, ne že ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 to bylo první co mně napadlo. producírovat se tam v krajkoých kalhotkách je dost úlet to asi úlet je, ale podíval bych se, ne že ne... No ...tak tomu se říká příroda ...kdo je jenom trošku zdravej a nespadá do 4 procent tak se prostě podívá, když je někdo tak vystavenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 to bylo první co mně napadlo. producírovat se tam v krajkoých kalhotkách je dost úlet to asi úlet je, ale podíval bych se, ne že ne... No ...tak tomu se říká příroda ...kdo je jenom trošku zdravej a nespadá do 4 procent tak se prostě podívá, když je někdo tak vystavenej. A pak si to doma vyslechne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 to bylo první co mně napadlo. producírovat se tam v krajkoých kalhotkách je dost úlet to asi úlet je, ale podíval bych se, ne že ne... No ...tak tomu se říká příroda ...kdo je jenom trošku zdravej a nespadá do 4 procent tak se prostě podívá, když je někdo tak vystavenej. A pak si to doma vyslechne... co doma, dostávám svůj díl ihned na místě a to si myslím jak jsem nenápadnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 to bylo první co mně napadlo. producírovat se tam v krajkoých kalhotkách je dost úlet to asi úlet je, ale podíval bych se, ne že ne... No ...tak tomu se říká příroda ...kdo je jenom trošku zdravej a nespadá do 4 procent tak se prostě podívá, když je někdo tak vystavenej. A pak si to doma vyslechne... Myslel jsi to nějak konkrétně na mojí osobu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 co doma, dostávám svůj díl ihned na místě a to si myslím jak jsem nenápadnej Myslel jsi to nějak konkrétně na mojí osobu ?? Jj, kops to říká správně, hned na místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 koukám chlapáci, že všude je to stejný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 co doma, dostávám svůj díl ihned na místě a to si myslím jak jsem nenápadnej Myslel jsi to nějak konkrétně na mojí osobu ?? Jj, kops to říká správně, hned na místě proč mě to jenom nepříjde vtipné ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 co doma, dostávám svůj díl ihned na místě a to si myslím jak jsem nenápadnej Myslel jsi to nějak konkrétně na mojí osobu ?? Jj, kops to říká správně, hned na místě proč mě to jenom nepříjde vtipné ........ No, radši hoď nějaké spolužačka foto Nebo že by kolegyně, když jsi teď ten boss mohlo by to jít, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 co doma, dostávám svůj díl ihned na místě a to si myslím jak jsem nenápadnej Myslel jsi to nějak konkrétně na mojí osobu ?? Jj, kops to říká správně, hned na místě proč mě to jenom nepříjde vtipné ........ No, radši hoď nějaké spolužačka foto Nebo že by kolegyně, když jsi teď ten boss mohlo by to jít, ne? no ...tak mám tu paní...důchodový věk ...bych se jí zeptal jestli bych jí mohl vyfotit jeslti chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 jsem se jednou takhle zadíval až mi řekla, že jsem dobytek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.