Říjen 9, 200717 r v pátek něco nafotím,vemu to jiným telefonem tak to snad bude lepší a doplníme galerku:-)) To je slovo do pranice :worthy
Říjen 9, 200717 r v pátek něco nafotím,vemu to jiným telefonem tak to snad bude lepší a doplníme galerku:-)) To je slovo do pranice :worthy To kazdopadne To bude skoro LIVE !
Říjen 9, 200717 r v pátek něco nafotím,vemu to jiným telefonem tak to snad bude lepší a doplníme galerku:-)) To je slovo do pranice :worthy To kazdopadne To bude skoro LIVE ! Chtelo by to UMTS!!!
Říjen 9, 200717 r mám new objev takže vpodstatě novinka A už ví, že bude mediální hvězda ?..... právě jí to oznamuju
Říjen 9, 200717 r v pátek něco nafotím,vemu to jiným telefonem tak to snad bude lepší a doplníme galerku:-)) To je slovo do pranice :worthy To kazdopadne To bude skoro LIVE ! Chtelo by to UMTS!!! a co to?
Říjen 9, 200717 r Taky se přidám s jednou....no dalo by se říst kolegyni doufam že se to nedostane ven z fora...
Říjen 9, 200717 r Taky se přidám s jednou....no dalo by se říst kolegyni doufam že se to nedostane ven z fora... Hezkej kukuc !!!!
Říjen 9, 200717 r Hezkej kukuc !!!! Mám ještě jednu.....ale hambate fotky nevedu Upraveno Říjen 9, 200717 r od xtrack
Říjen 9, 200717 r Taky se přidám s jednou....no dalo by se říst kolegyni doufam že se to nedostane ven z fora... Hezkej kukuc !!!! Na muj vkus moc oblečená
Říjen 9, 200717 r Mám ještě jednu.....ale hambate fotky nevedu Kámoška fotila tak sem pěkně poprosil.....
Říjen 9, 200717 r Oblečení dolu jo? neco pohledam a upravim....ale taky byste u těch fotek mohli psát o koho jde Upraveno Říjen 9, 200717 r od xtrack
Říjen 9, 200717 r Mám ještě jednu.....ale hambate fotky nevedu Kámoška fotila tak sem pěkně poprosil..... a to je z kterýho webu? Upraveno Říjen 9, 200717 r od Dakie
Říjen 9, 200717 r Oblečení dolu jo? neco pohledam a upravim....ale taky byste u těch fotek mohli psát o koho jde to chceš jméno, adresu, telefon? :smich:
Říjen 9, 200717 r Oblečení dolu jo? neco pohledam a upravim....ale taky byste u těch fotek mohli psát o koho jde to chceš jméno, adresu, telefon? telefon stačí my už se nějak domluvíme a fotky už tady jsou
Říjen 9, 200717 r Oblečení dolu jo? neco pohledam a upravim....ale taky byste u těch fotek mohli psát o koho jde to chceš jméno, adresu, telefon? telefon stačí my už se nějak domluvíme a fotky už tady jsou tak už vytáčej: 609 112 567 :smich btw: nemáš náhodou přítelkyni??? Upraveno Říjen 9, 200717 r od Dakie
Říjen 9, 200717 r Mám ještě jednu.....ale hambate fotky nevedu Kámoška fotila tak sem pěkně poprosil..... a to je z kterýho webu? nemůžu si vzpomenou ale je to vážně kámoška co fotí pro nějakou pražskou agenturu a jmenuje se Barborka (ta buchta)
Říjen 9, 200717 r tak už vytáčej: 609 112 567 :smich btw: nemáš náhodou přítelkyni??? Vytáčím ale nikdo to nebere asi jsi byl rychlejší Přítulku mám ale tohle jsou jen kamarádky
Říjen 9, 200717 r Další kámoška Jana taky fotí.....asi si uklidím Hdd jak to tak vidím mám zadelané na pruser
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.