mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 A co tohle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 A co tohle ? poj do tohoo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 (editace) "Wo co de"? Neznám Tě, ale i tak mi přijdeš lehce nervní, nevidíš ten smailík zatím? A kdybys sledovala ten seriál s Haničkou od začátku, tak víš jak to je, tedy že s těma manželkama to není až tak vážné.. Možná že jsem ,jak ty říkáš "lehce nervní" ,a to proto,že z manželek děláš bůhvíjaké žárlivky...a smajlíka taky vidím,ale zamysli se občas nad tím co píšeš,i když tam dáš jakéhokoliv smajlíka.... A ten váš "seriál" jsem viděla od začátku..... Tak ted by to chtělo zase něco pro "ty" manželky, né??? Editováno: 29. Červen 2007, autor: IvanaII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 "Wo co de"? Neznám Tě, ale i tak mi přijdeš lehce nervní, nevidíš ten smailík zatím? A kdybys sledovala ten seriál s Haničkou od začátku, tak víš jak to je, tedy že s těma manželkama to není až tak vážné..Možná že jsem ,jak ty říkáš "lehce nervní" ,a to proto,že z manželek děláš bůhvíjaké žárlivky...a smajlíka taky vidím,ale zamysli se občas nad tím co píšeš,i když tam dáš jakéhokoliv smajlíka.... A ten váš "seriál" jsem viděla od začátku..... Tak ted by to chtělo zase něco pro "ty" manželky, né??? tak rekni tomu tvymu tancmajstrovi at ti neco ukaze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 "Wo co de"? Neznám Tě, ale i tak mi přijdeš lehce nervní, nevidíš ten smailík zatím? A kdybys sledovala ten seriál s Haničkou od začátku, tak víš jak to je, tedy že s těma manželkama to není až tak vážné..Možná že jsem ,jak ty říkáš "lehce nervní" ,a to proto,že z manželek děláš bůhvíjaké žárlivky...a smajlíka taky vidím,ale zamysli se občas nad tím co píšeš,i když tam dáš jakéhokoliv smajlíka.... A ten váš "seriál" jsem viděla od začátku..... Tak ted by to chtělo zase něco pro "ty" manželky, né??? Tak co takhle klid zbraní ? Nemám nic proti manželkám, sám taky jednu mám, teda měl, já nebyl první kdo to napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 "Wo co de"? Neznám Tě, ale i tak mi přijdeš lehce nervní, nevidíš ten smailík zatím? A kdybys sledovala ten seriál s Haničkou od začátku, tak víš jak to je, tedy že s těma manželkama to není až tak vážné..Možná že jsem ,jak ty říkáš "lehce nervní" ,a to proto,že z manželek děláš bůhvíjaké žárlivky...a smajlíka taky vidím,ale zamysli se občas nad tím co píšeš,i když tam dáš jakéhokoliv smajlíka.... A ten váš "seriál" jsem viděla od začátku..... Tak ted by to chtělo zase něco pro "ty" manželky, né??? tak rekni tomu tvymu tancmajstrovi at ti neco ukaze ne Bauí ,ale když to nebude ono ...chybíš mu do páru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 (editace) "Wo co de"? Neznám Tě, ale i tak mi přijdeš lehce nervní, nevidíš ten smailík zatím? A kdybys sledovala ten seriál s Haničkou od začátku, tak víš jak to je, tedy že s těma manželkama to není až tak vážné..Možná že jsem ,jak ty říkáš "lehce nervní" ,a to proto,že z manželek děláš bůhvíjaké žárlivky...a smajlíka taky vidím,ale zamysli se občas nad tím co píšeš,i když tam dáš jakéhokoliv smajlíka.... A ten váš "seriál" jsem viděla od začátku..... Tak ted by to chtělo zase něco pro "ty" manželky, né??? Tak co takhle klid zbraní ? Nemám nic proti manželkám, sám taky jednu mám, teda měl, já nebyl první kdo to napsal Já jsem pro ,ale tak trochu se mě to dotklo,protože nejsem taková,že bych "manželovi" dělala nějaké scény ......zakopávám válečnou sekeru.. nedáš si -_- Editováno: 29. Červen 2007, autor: IvanaII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 "Wo co de"? Neznám Tě, ale i tak mi přijdeš lehce nervní, nevidíš ten smailík zatím? A kdybys sledovala ten seriál s Haničkou od začátku, tak víš jak to je, tedy že s těma manželkama to není až tak vážné..Možná že jsem ,jak ty říkáš "lehce nervní" ,a to proto,že z manželek děláš bůhvíjaké žárlivky...a smajlíka taky vidím,ale zamysli se občas nad tím co píšeš,i když tam dáš jakéhokoliv smajlíka.... A ten váš "seriál" jsem viděla od začátku..... Tak ted by to chtělo zase něco pro "ty" manželky, né??? Tak co takhle klid zbraní ? Nemám nic proti manželkám, sám taky jednu mám, teda měl, já nebyl první kdo to napsal Já jsem pro ,ale tak trochu se mě to dotklo,protože nejsem taková,že bych "manželovi" dělala nějaké scény ......zakopávám válečnou sekeru.. nedáš si -_- Ale jen 12° Já s tímhle vážně nikdy problém neměl a nemám, sám své partnerce taky neříkám na co smí a na co nemsí koukat A jinak seriálu bude konec, teď musí převzít štafetu někdo jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 "Wo co de"? Neznám Tě, ale i tak mi přijdeš lehce nervní, nevidíš ten smailík zatím? A kdybys sledovala ten seriál s Haničkou od začátku, tak víš jak to je, tedy že s těma manželkama to není až tak vážné..Možná že jsem ,jak ty říkáš "lehce nervní" ,a to proto,že z manželek děláš bůhvíjaké žárlivky...a smajlíka taky vidím,ale zamysli se občas nad tím co píšeš,i když tam dáš jakéhokoliv smajlíka.... A ten váš "seriál" jsem viděla od začátku..... Tak ted by to chtělo zase něco pro "ty" manželky, né??? Tak co takhle klid zbraní ? Nemám nic proti manželkám, sám taky jednu mám, teda měl, já nebyl první kdo to napsal Já jsem pro ,ale tak trochu se mě to dotklo,protože nejsem taková,že bych "manželovi" dělala nějaké scény ......zakopávám válečnou sekeru.. nedáš si -_- Ale jen 12° Já s tímhle vážně nikdy problém neměl a nemám, sám své partnerce taky neříkám na co smí a na co nemsí koukat A jinak seriálu bude konec, teď musí převzít štafetu někdo jiný Já taky nemám žádný problém... Hmmm,tak mám zase po ptákách lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 "Wo co de"? Neznám Tě, ale i tak mi přijdeš lehce nervní, nevidíš ten smailík zatím? A kdybys sledovala ten seriál s Haničkou od začátku, tak víš jak to je, tedy že s těma manželkama to není až tak vážné..Možná že jsem ,jak ty říkáš "lehce nervní" ,a to proto,že z manželek děláš bůhvíjaké žárlivky...a smajlíka taky vidím,ale zamysli se občas nad tím co píšeš,i když tam dáš jakéhokoliv smajlíka.... A ten váš "seriál" jsem viděla od začátku..... Tak ted by to chtělo zase něco pro "ty" manželky, né??? tak něco pro TY manželky když jsi chtěla ptáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 tak něco pro TY manželky když jsi chtěla ptáky tak to už není pěkné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 pokud jí s tím mlátí,tak už né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 "Wo co de"? Neznám Tě, ale i tak mi přijdeš lehce nervní, nevidíš ten smailík zatím? A kdybys sledovala ten seriál s Haničkou od začátku, tak víš jak to je, tedy že s těma manželkama to není až tak vážné..Možná že jsem ,jak ty říkáš "lehce nervní" ,a to proto,že z manželek děláš bůhvíjaké žárlivky...a smajlíka taky vidím,ale zamysli se občas nad tím co píšeš,i když tam dáš jakéhokoliv smajlíka.... A ten váš "seriál" jsem viděla od začátku..... Tak ted by to chtělo zase něco pro "ty" manželky, né??? tak něco pro TY manželky když jsi chtěla ptáky Chlapi, necpěte to sem, tady je na to spec. téma Nekažme si to tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 (editace) Chlapi, necpěte to sem, tady je na to spec. téma Nekažme si to tu A nechtelo by to prolozit finalni fotkou Hanicky,kdyz uz je to tu takhle "pokazeny" tim cernouskem...? EDIT: Bez jakychkoliv "ctverecku" cernejch.. Editováno: 2. Červenec 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 A co tohle ? ještě kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Chlapi, necpěte to sem, tady je na to spec. téma Nekažme si to tu A nechtelo by to prolozit finalni fotkou Hanicky,kdyz uz je to tu takhle "pokazeny" tim cernouskem...? EDIT: Bez jakychkoliv "ctverecku" cernejch.. presne tak!Uz by chtelo ten nekonecny serialek ukoncit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 (editace) sorry, ze plevelim vlakno, ale jen jsem vam chtel ukazat kombinaci onyx/ivory v mem byvalem sluzebaku Editováno: 4. Červenec 2007, autor: juricek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 sorry, ze plevelim vlakno, ale jen jsem vam chtel ukazat kombinaci onyx/ivory v mem byvalem sluzebaku Tak neni to spatna kombinace víď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 sorry, ze plevelim vlakno, ale jen jsem vam chtel ukazat kombinaci onyx/ivory v mem byvalem sluzebaku zrovna jsem o tom přemýšlel, ale říkal jsem si, že nějaké fotky z praxe by mi pomohly... No, hezky to vypadá... A co zadní sedačky, ty vyfocené nemáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 sorry, ze plevelim vlakno, ale jen jsem vam chtel ukazat kombinaci onyx/ivory v mem byvalem sluzebaku dobrý a to fotila sama dotyčná co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 sorry, ze plevelim vlakno, ale jen jsem vam chtel ukazat kombinaci onyx/ivory v mem byvalem sluzebaku velmi šikovné děvče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 sorry, ze plevelim vlakno, ale jen jsem vam chtel ukazat kombinaci onyx/ivory v mem byvalem sluzebaku hezký! nevadi...plevel klidne dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 sorry, ze plevelim vlakno, ale jen jsem vam chtel ukazat kombinaci onyx/ivory v mem byvalem sluzebaku Koženej model Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 sorry, ze plevelim vlakno, ale jen jsem vam chtel ukazat kombinaci onyx/ivory v mem byvalem sluzebaku To je ještě víc k tématu Jestlipak bude nějaký pokračování... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 A co zadní sedačky, ty vyfocené nemáš? ty maji stejny potah jako ty vepredu .... ale jeste jsem mel krasnou metalizu na kapote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.