Březen 13, 200817 r Co se to dnes u té PČR vyskytuje za lidi... no to samý jak v armádě jinak holka, když se napije tak je asi velká davajka Upraveno Březen 13, 200817 r od Hensel
Březen 13, 200817 r no to samý jak v armádě jinak holka, když se napije tak je asi velká davajka Já bych Ti o tom Honzi mohl vyprávět - třeba zase na besídce... Ehm, na tom je něco špatnýho...?
Březen 13, 200817 r No,koukám že se to tady zase trochu rozhýbalo.. Tamta jedna je fakt šukézní Tady dohazuju ten zbytek Asi si koupim motorku. No ty vole to se musí zavést i na tuningu.
Březen 13, 200817 r Ještě taková perlička,ten borec co jí líže si říká ĎÁBEL 60...je to jen náhoda,nebo na tom něco bude?
Březen 13, 200817 r No tak osobně si myslím že asi moc ne,páč co se pamatuju,tak ta by v tu chvílu dala každýmu,kdo by si řekl PS: Ale osobně bych do toho rozhodně nešel Upraveno Březen 13, 200817 r od stralis
Březen 13, 200817 r No a tady ještě něco z léta. Je to focený samospouší,páč tam už nikdo nebyl a povedla se mi taková fintička,jde o to odhadnout správný okamžik..viz foto č.2
Březen 13, 200817 r No a tady ještě něco z léta. Je to focený samospouší,páč tam už nikdo nebyl a povedla se mi taková fintička,jde o to odhadnout správný okamžik..viz foto č.2 Tak finta dobra...Kozicky taky dobry a Fároš zrovna tak....
Březen 13, 200817 r necakane jak mrtvica... inak ta zlta masina je tvoja? co je to zac? Honda CBR 900RR FireBlade..
Březen 13, 200817 r No tak osobně si myslím že asi moc ne,páč co se pamatuju,tak ta by v tu chvílu dala každýmu,kdo by si řekl PS: Ale osobně bych do toho rozhodně nešel Co si ta slecna slicna policistka pamatuje? Dle me musela byt dost na srot, nebo je nesoudna, protoze s touhle figurou by se asi nemela moc vystavovat..
Březen 13, 200817 r Co si ta slecna slicna policistka pamatuje? Dle me musela byt dost na srot, nebo je nesoudna, protoze s touhle figurou by se asi nemela moc vystavovat.. Až se probere a zjistí co provedla, tak si to vybere na silnici
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.