Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Puntíky nevím, ale jinak růžová je celkem módní barva:-) Se mi vybavuje jedna moje mooc dobrá bývalka, tu když jsem viděl v růžovém prádle....

si mel mit po ruce fotak... bysme ji ted videli vsichni :palec2:

Vloženo
vono toho bylo videt vic ale neslo to, sedel sem objednoho cloveka takze sem musel vopatrne ;) ona ma super kozy a dobrou postavu ale je divna a oblicej nic moc :);)

Tak nabuduce sa snaz dobre si sadnut a zachyt nieco viac ;)

Vloženo
vono toho bylo videt vic ale neslo to, sedel sem objednoho cloveka takze sem musel vopatrne ;) ona ma super kozy a dobrou postavu ale je divna a oblicej nic moc :);)

Ona nemusí být divná jen proto, že se s tebou nechtěla :prc:lol

Vloženo
sem byl ve skole tak sem si rek ze neco nefotim :) nemame to tam nic moc tak jediny co tak nejak mohlo zaujmout :) jinak nuda :)

Jooo to znam ... a jak se ma pak clovek soustredit na uceni kdyz tam ma todle co ?

Návštěvník
Vloženo
Život je boj: teď jsem byl v rambodílně a byla tam kolegyně, šlapala na kole, ale ty její....

OČI lol

Vloženo
sem byl ve skole tak sem si rek ze neco nefotim :) nemame to tam nic moc tak jediny co tak nejak mohlo zaujmout :) jinak nuda :)

He,koukam klegyne vedle..jak sedi s rozcabenejma hnatama.. :Dlol lol :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...