Červen 4, 200817 r ten vpravo vypada jak jirka baurak promin jiriku jinak ona vypada jak smrt Ja jsem si taky rikal, zda to neni on, normalne me tam 2x zajeli oci!! lol
Červen 4, 200817 r vypadá teda na foto děsně, ale jiřina je všude Woe FruFru vypadá jak netopejr po preparaci, zato Jiřině to v pětadevítkách sekne jak sviňa...
Červen 4, 200817 r Hele, náhodou jsem na netu objevil zajímavou fotku Ivy Frühlingové, můžu jí sem dát? Aby mě zas nějaký One nereportoval
Červen 4, 200817 r dej sem co chces jinak je to jasnej baui...a vona je hnusna sorry i kdyby se rozkrajela
Červen 4, 200817 r dej sem co chces jinak je to jasnej baui...a vona je hnusna sorry i kdyby se rozkrajela nahodou Iva je hezka zenska...jen nechapu jak vypada tady na tech fotkach... a toho bauiho si jeste vysvetlime
Červen 4, 200817 r je priserna, denne ti ukazu deset hezcich nazivo kdyz sem ji vez v drinku taky bleee takze neeeee zlaty tady holky jiriku ty vole nedelej se to ses ty nebo tvuj bracha o kterym ti nerekli
Červen 4, 200817 r je priserna, denne ti ukazu deset hezcich nazivo kdyz sem ji vez v drinku taky bleee takze neeeee zlaty tady holky jiriku ty vole nedelej se to ses ty nebo tvuj bracha o kterym ti nerekli nerikam ze nejsou hezci ty lamo...jestli jsi ji vezl v drinku tak to potez prdel muze byt rada, ze vubec dojela :-) brachu mam ale vypada malinko jinak nez ja
Červen 4, 200817 r nene tvuj bracha vypada uplne jak ty tady mame fotku ja ti dam dojela tam byla s krajcem tehdy jeste ten je taky vosklivej
Červen 4, 200817 r voe na studiovy fotce budeme i my dva vypadat jak lidi konecne tak na me staci normal fotak ale na tebe uz to chce kua velkej aparat maskerek
Červen 4, 200817 r nene tvuj bracha vypada uplne jak ty tady mame fotku ja ti dam dojela tam byla s krajcem tehdy jeste ten je taky vosklivej s krajcem chleba ci neceho podobneho chutneho??
Červen 4, 200817 r kraaavo ja ti dam aparat se podivej nekdy do ty veci co hazi prasatka krajco housky s rajcetem meaa
Červen 4, 200817 r ty voe k cemu me budou prasatka??? tak to jsi vozil dulezity veci...ses nepochlubil ze delas vedlejsak u pekaren Upraveno Červen 4, 200817 r od davon citace posledniho prispevku neni nutna ;)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.