Červen 4, 200817 r no a cos myslel ze budu delat pro velkovykrmny prasat jako ty? proto mas mit doma tu vec co hazi prasatka ne? to je na nic, ale pecny chleba to je kseft vole
Červen 4, 200817 r veci co hazej prasatka mam doma moc Víťo :-) Upraveno Červen 4, 200817 r od davon citace posledniho prispevku neni nutna ;) i pro tebe plati!!!
Červen 4, 200817 r ja myslel, ze je hazela ta tvoje cervena kozenka Upraveno Červen 4, 200817 r od davon citace posledniho prispevku neni nutna ;) i pro tebe plati!!!
Červen 5, 200817 r Ona je nadherna zenska, ale ta jedna fotka co si sem dal, tam je fakt jak zombice !
Červen 5, 200817 r ja myslel, ze je hazela ta tvoje cervena kozenka DAVONE .... me jsi chtel dat hned uz ban...a u bauraka ti to nevadi..? .. nemam nic proti nikom tady z fora...ale metr by mel byt vzdy stejny...
Červen 5, 200817 r DAVONE .... me jsi chtel dat hned uz ban...a u bauraka ti to nevadi..? .. nemam nic proti nikom tady z fora...ale metr by mel byt vzdy stejny... 2 BAURAK - vidis Jirko a to je to, proc by se meli vsichni drzet pravidel, ze nemluvim do vetru! Uz je to tady...
Červen 6, 200817 r hosi hlavne v klidu...to forum nejak moc zerete!!!nevim co je to za pi*ovinu takovy pravidlo
Červen 6, 200817 r plakaty voe ja ti dam klapky...kua dyt je pohubla, xicht nevyraznej, kdyz se nenamaluje tak tuctova bleee kuci za me ne
Červen 6, 200817 r plakaty voe ja ti dam klapky...kua dyt je pohubla, xicht nevyraznej, kdyz se nenamaluje tak tuctova bleee kuci za me ne Správně Pepi, je přece spousta spousta krásnech kočiček, co na to prostě mají, tyhlety anorekTYČKY mě přivádí šílenství, není nad pořádný křivky, aspoň 85C
Červen 6, 200817 r ku pepi zas to neprehnat, vseho moc skodi ale kocicek je, tady u nas v baraku se jich zase vyrojilo se slunickem mrte
Červen 6, 200817 r hosi hlavne v klidu...to forum nejak moc zerete!!!nevim co je to za pi*ovinu takovy pravidlo To bys jako mod mel vedet, co je to za pi+ovinu, ja to rikam taky..
Červen 8, 200817 r No počkej...to neni ale ta holka co byla na škodahome!!! No počkej, teď se z toho nevykroutí a kamarádka ani ségra to jistě nebyla
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.