Prosinec 25, 200816 r Oceníme, navíc fotku se šerpou máš o stránku dopředu Ale on sliboval fotku JEN se šerpou
Prosinec 26, 200816 r Taky přidám,nejkrásnější vánoční dárek jsem dostal letos Upraveno Leden 14, 200916 r od kaja 1.9tdi
Prosinec 26, 200816 r Úžasné, ve vedlejším tématu máme i obličej ja teda nevim jestli se jedna o jednu a tu samou,tamta ma blond vlasy tak nevim,ale jinak
Prosinec 26, 200816 r By se podle mě ve stejnou chvíli nechlubil oběma, si to přečti :-) Ale ať se vyjádří sám
Prosinec 26, 200816 r Bejci jedny! Závist co? náhodou jestli to je tak jak píše Tomáš tak to je u mě borec a já mu to přeju...je to sen hodně nás nebo ne?
Prosinec 26, 200816 r No,dvě to nejsou,ale namáhali jste si hlavičky Jen ta první fotka je stará ta 3měs.....Chtělo to tu pozvednout tu mizernou záplavu internet. fotek A nechtělo se mi to dávat pod manželky,tam mi to příjde moc Slušný!!!
Prosinec 26, 200816 r Ta z Rakouska ta brunetka, ta ma usiska!! Sympaticka to cuchta Za kefe bych utratil, ne ze ne..
Prosinec 26, 200816 r No,dvě to nejsou,ale namáhali jste si hlavičky Jen ta první fotka je stará ta 3měs.....Chtělo to tu pozvednout tu mizernou záplavu internet. fotek A nechtělo se mi to dávat pod manželky,tam mi to příjde moc Slušný!!! a kdepak se slaví vánoce v září???
Prosinec 26, 200816 r no právě, na fotce je stromek a ten pacholek tvrdí, že je to 3 měsíce stará fotka...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.