Leden 4, 200916 r No strasne hele Tak mozna po 22 jestli tu jeste budu to si asi počká hodně lidí, doufam že je nezklameš
Leden 4, 200916 r by mě zajímalo podle čeho určuješ co smáznout a co ne....když to vezmu kolem a kolem tak tu rovnou mužeš nechat jen fotky ...
Leden 4, 200916 r theFrigo: Ja hlavne myslim ze toe kazdymu uplne sumak davon: Super Tady je i oblicej tak snad nemusim psat ze to ja nejsem Upraveno Leden 4, 200916 r od Cary_mary_fuck
Leden 4, 200916 r TDIfun: Tentokrat jsem no Tady moc nechodim ale asi zacnu :palec2: dost dobre a jsi odvazna....
Leden 4, 200916 r Béda Čech: Jsi snad pochyboval? TDIfun: Dekujuu TomasB: Ale tak to uz bys chtel prilis ne?
Leden 4, 200916 r Ty jooo...tady se to zase rozjelo ale chyběji fotečky!!! Čarymarypodkočáry!!!! šupšup! něco šoupni at tady neslintáme
Leden 5, 200916 r Jojo chválím CMF,snad je to opravdu ona :-) Neznám osobně tak nemůžu potvrdit... :-)
Leden 5, 200916 r by mě zajímalo podle čeho určuješ co smáznout a co ne....když to vezmu kolem a kolem tak tu rovnou mužeš nechat jen fotky ... Meli by tu snad byt jen fotky ne? Mazu to vse kolem, neboj, ze to casem tak nebude, ze tu zustanou fotky... jen co budu mit trosku volna
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.