Leden 8, 200916 r Je super, ze nyni tu bude asi dalsich 30 stranek zabyvajicich se tim, ze CMF ukazala obnazeny hrudnik... Brzy z tech 112 udelam 12..
Leden 8, 200916 r Davone Davone... proč to chceš kurwa zase promazávat... vždyť je to diskuze omg... fakt se na to vyser! Upraveno Leden 8, 200916 r od vorlajz
Leden 8, 200916 r Prosim te Vorlajz, vsimej si sve FOTKY ROKU 2008 a pomlc... Co jsem te sledoval, ty by jsi mohl mit na cele vrchni mazac! Vcetne prispevku adminu... Skemral jsi o moda, tak by jsi mel byt ty ten 1. kdo na to dohlidne a promaze temata!! btw neni to kurwa, ani kurva, ale lehka deva!
Leden 9, 200916 r Tak diskuze je tu náhodou dobrá. Tak to vždy nech a až po nějaké době kdy nebude diskuze aktuální to promaž a budou jen fotky a všichni budou spokojení
Leden 11, 200916 r Ty wole...tady jseš takovej malej a nenápadnej! Ale poznal jsem Tě až na poslední fotce
Leden 11, 200916 r Ty wole...tady jseš takovej malej a nenápadnej! Ale poznal jsem Tě až na poslední fotce schválně kterej?
Leden 11, 200916 r 2.A vlevo dole, 3.a třetí zprava dole, 4.a druhý zleva uprostřed. Jinak ta druhá zleva nahoře 4.A, jsem prohloupil, když asi 1/2-3/4 roku po matuře jsme měli ples absolventů, vytáhla mně na ples její ségry, kterej byl o pár km vedle. Krásně jsme ploužili v takovým baru v suterénu, když mi zajela do rozkroku, tak jsem myslel, že prasknu. Bral bych ji všema deseti, ale utnul jsem to. Holt věrnej blbec, měl jsem jinou. No později jsem litoval. A že byla fakt pěknej kousek. Po matuře ještě brutus zkrásněla. Když vidím její dnešní fotky, tak vypadá jak zombie... Upraveno Leden 11, 200916 r od TomasB
Leden 11, 200916 r jinak jestli někdo znáte firmu Ha-vel, tak 4.A vlevo první nahoře, spolužák co to založil a šéfoval až do ledna 2005, kdy nepřežil srážku s autobusem, kterou zavinil. 1/4 roku předtím byl ještě na srazu, říkal, že ještě dotáhned nějakej kšeft v řádu miliard, a pak už na to sere a bude si jen užívat. No nějak to Peťan už nestihnul. Musím uznat, že byl asi opravdu šikovnej, když se mu povedlo vybudovat takovou firmu a taky na tom posledním srazu vypadal opotřebovanej tak na pomalu 50roků.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.