Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mary : To bych do tebe neřekl čéče. Máš toho víc ??

:D

Je super, ze nyni tu bude asi dalsich 30 stranek zabyvajicich se tim, ze CMF ukazala obnazeny hrudnik... :feve: Brzy z tech 112 udelam 12..

:) MR. mazač..

Davone Davone... proč to chceš kurwa zase promazávat... vždyť je to diskuze omg... fakt se na to vyser! lol

Upraveno od vorlajz

Prosim te Vorlajz, vsimej si sve FOTKY ROKU 2008 a pomlc... Co jsem te sledoval, ty by jsi mohl mit na cele vrchni mazac! Vcetne prispevku adminu... Skemral jsi o moda, tak by jsi mel byt ty ten 1. kdo na to dohlidne a promaze temata!! :palec2:

btw neni to kurwa, ani kurva, ale lehka deva!

no comment ... :palec2:

a z5 k tématu...co další fota?.....

Tak diskuze je tu náhodou dobrá. Tak to vždy nech a až po nějaké době kdy nebude diskuze aktuální to promaž a budou jen fotky a všichni budou spokojení :palec2:

jj... to je genitální nápad Zabčo... :palec:

Vorlajz: ta bude ještě pod zákonem ne? :palec2:

Upraveno od Romariooo

vím já? :smich:

Jo poslal mu to kamoš,tak to ví asi ten kamoš.

NeboNeboNebo... máš pravdu! ;)

..ale prospěch má velice dobrý lol

ta se mi nelibi :)

Mě se líbí,je moc pěkná.

musím dát zapravdu Vitovi, mi se taky nelíbí

ste určo, prasáci, čekali co tady budou za nahotinky lol Tady spolužačky.

Ty wole...tady jseš takovej malej a nenápadnej! Ale poznal jsem Tě až na poslední fotce lol

Seš to malý ucho dole vlevo,ne?

Ty wole...tady jseš takovej malej a nenápadnej! Ale poznal jsem Tě až na poslední fotce lol

schválně kterej?

Tome: hnědá mikina vid? kol5

myslím že trefa :palec2:

2.A vlevo dole, 3.a třetí zprava dole, 4.a druhý zleva uprostřed.

Jinak ta druhá zleva nahoře 4.A, jsem prohloupil, když asi 1/2-3/4 roku po matuře jsme měli ples absolventů, vytáhla mně na ples její ségry, kterej byl o pár km vedle. Krásně jsme ploužili v takovým baru v suterénu, když mi zajela do rozkroku, tak jsem myslel, že prasknu. Bral bych ji všema deseti, ale utnul jsem to. Holt věrnej blbec, měl jsem jinou. No později jsem litoval. A že byla fakt pěknej kousek. Po matuře ještě brutus zkrásněla. Když vidím její dnešní fotky, tak vypadá jak zombie...

Upraveno od TomasB

jinak jestli někdo znáte firmu Ha-vel, tak 4.A vlevo první nahoře, spolužák co to založil a šéfoval až do ledna 2005, kdy nepřežil srážku s autobusem, kterou zavinil. 1/4 roku předtím byl ještě na srazu, říkal, že ještě dotáhned nějakej kšeft v řádu miliard, a pak už na to sere a bude si jen užívat. No nějak to Peťan už nestihnul. Musím uznat, že byl asi opravdu šikovnej, když se mu povedlo vybudovat takovou firmu a taky na tom posledním srazu vypadal opotřebovanej tak na pomalu 50roků.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.