Duben 19, 200916 r No tak úplně naleštěný jako to Tvoje zatím není, ale takový prase jako v zimě taky ne...řekněme zlatá střední cesta
Duben 19, 200916 r Autor Ted to docela jde i když na té černé hned po naleštění je vidět takovej hnusnej prach Tak žlutá je na to asi mnohem lepší.
Duben 24, 200916 r Autor Jero: asi taky dostaneš odměnu jako Skája včera na srazu Kdes jezdil člověče????
Duben 24, 200916 r Jero: asi taky dostaneš odměnu jako Skája včera na srazu Kdes jezdil člověče???? vis ,ze ani nevim,,jednou si tak vylezu z auta a koukam ,,to snad né ... Ono,tohodle docilis nejlip kdyz chces v desti predjet nejaky nakladni auto co prave vyjelo za stavby...,Ted je porad cista a ma se fajn .)
Duben 25, 200916 r Já ne,kámoš.Vjel na louku a už nevyjel.Je to jeho 3. služební škodovka...v zimě rozstřelil Roomstera,před 14. dny mu na křižovatce nedali přednost a tak zrušil fabii a tuhle octavii má 14 dní Museli jsme bejt 4 aby se to vycuklo ven Upraveno Duben 25, 200916 r od Luks
Duben 25, 200916 r Autor Nic si z toho nedělej...já jsem zapadl s terénnim Land Roverem několikrát a musel mě tahat traktor...takže taky sranda...
Duben 25, 200916 r Je to dobrý, sem si myslel, že taková lamka můžu bejt jen já...evidentně v tom nejsem sám
Duben 25, 200916 r Z ulice - nevim, ci to je, treba nekoho odsud,ale v techto slunecnych dnech to mit takto zahnojene je ostuda, kor kdyz je co ukazat (momo tens )
Duben 26, 200916 r Autor Davone: ale to neni zas až tak hrozně špinavy ne? Já ted řešim pyl ze stromu.Pakárna!!! Normálně na té černé metalize to je za trest....žlutej nános z břizy.Humáč!!!
Duben 26, 200916 r No to mi povídej. Ten posra.. pyl. čera jsem umyl auto a mám toho plnou kastly. Upraveno Duben 26, 200916 r od Rosťa19
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.