Duben 27, 200916 r Davone: ale to neni zas až tak hrozně špinavy ne?Já ted řešim pyl ze stromu.Pakárna!!! Normálně na té černé metalize to je za trest....žlutej nános z břizy.Humáč!!! TOto je tva rekace na muj prispevek s OI combi. Tak jsem ti na to poslal foto kol, ktera ma na aute, aby jsi mohl porovnat, zda to je spinave, ci neni... Uz to chnapes?
Květen 1, 200916 r Autor Ano Dane...už jsem doma a chápu to.Ty už máš to nové autičko špinavé nebo jak? že bys sem nahodil fotky.
Květen 1, 200916 r Ja jsem momentalne vlastnik velkeho hov*a :D a jeste delsi dobu budu, protoze Spanele jsou liny jak prasata
Květen 2, 200916 r Autor Tak to nejsou jenom španěle...Známa si objednala Roomstera a už měsic na to čeká.Neskutečny ale je to tak...a prej že je krize...
Květen 20, 200916 r Romane: inéééé, kdybych si to svoje na místě neumyl, jasně bych tě porazil ale budíž, cenu pro "neleštěnce" srazu by jsi vyhrál ty Upraveno Květen 21, 200916 r od kibi
Květen 21, 200916 r Na SH bych vyhrál pohár o nejšpinavější auto v okoli Romane tak to si nevidel moje auto ráno pod tou čerešňou, to Ol@f tam mal tak polovicu z toho čo ja...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.