Leden 25, 200916 r Autor 'wrccko' : děkuju! Včera jsem jel opláchnou auto na bývalou JETku ale výsledek je zhruba stejný jako předtím.Prostě samotná WAPka asi nestači.
Leden 25, 200916 r tento týždeň asi prebehne all inclusive očista, lebo je to hnus zvonku soľ a dnu prach a rohožky tiež
Leden 25, 200916 r Ja jsem rikal, ze kdyz to vezmes jen tlakem wapky, vypada to docela dobre, nez to uschne... Pak je to stejny humus jako predtim, musi se proste pouzit to, co nam narostlo od krku..
Leden 25, 200916 r Autor Davone- NE! Já jsem velkej kluk a já se na pravdu nezlobím.Pořád lepší pravda než by se mě někdo smál do ksichtu a pak mě za zády pomluvil
Leden 25, 200916 r Ja jsem rikal, ze kdyz to vezmes jen tlakem wapky, vypada to docela dobre, nez to uschne... Pak je to stejny humus jako predtim, musi se proste pouzit to, co nam narostlo od krku.. Ehmmm, směrem nahoru a nebo dolů?
Leden 25, 200916 r Omlouvám se všem za OT, ale musím na to reagovat. Víš Davonku, mně jak kdy a jak co ucpává díru do krku. Dále to nebudu rozvíjet, jelikož je to snad všem jasné Upraveno Leden 25, 200916 r od Palo
Leden 25, 200916 r Tak už jsem to nevydržel a šel jsem auto umýt a hned se mi na něho líp dívá Před Po umytí
Leden 26, 200916 r Chapu, Palo, ale to Davonku nebylo uplne nutne ne?? Právě že bylo, ono by to potom tak nevyznělo
Leden 26, 200916 r Konny... to je stejné auto??? mazec!!! Ano, je to to samé auto , z ošklivého káčátka se vyklubala krásná labuť
Leden 27, 200916 r toto je poslední špinavé foto mé okty, za 14 dní poté mi ji ukradli, přesně takhle špinavou, je to už přesně jeden rok.
Leden 28, 200916 r Vítej v chlívku mezi námi čuníky , i když já jsem teď čisté prasátko, ale myslím, že stejně dlouho nebudu
Únor 1, 200916 r Autor Tak to jsem fotil narychlo ale jakmile to uschne tak to bude ještě větší mazanice.Humus co? A to dnes ráno bylo auto čisté protože jsem se snažil nafotit fotečku na tu Vorlajzovou soutěž.Mazec!
Únor 1, 200916 r Autor Davon: zapomněl jsi něco dodat silná skupina nejschopnějších lidi pod sluncem!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.