Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 ...že by už všichni měli čisty auta??? i Skaja????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 No tak úplně naleštěný jako to Tvoje zatím není, ale takový prase jako v zimě taky ne...řekněme zlatá střední cesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ted to docela jde i když na té černé hned po naleštění je vidět takovej hnusnej prach Tak žlutá je na to asi mnohem lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 och a ja som ani neposlal cenu Jirkovi musím to napraviť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ja chci druhe misto po Skajoviii tady moje vapenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ty woe...Michale-mazec!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Michal robíš v kameňolome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 To jaa nee, to samoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 ja myslim ze skaja vyhraal na plnee caareee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 To jaa nee, to samoo hej, na neviem akého Samuela to chceš zvaliť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Mroš: kdy ohodnotime cenama? Máš něco v plánu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 tady moje prasato .,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jero: asi taky dostaneš odměnu jako Skája včera na srazu Kdes jezdil člověče???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jo, moc děkuju Romčovi za parádní odměnu, to sem nečekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jero: asi taky dostaneš odměnu jako Skája včera na srazu Kdes jezdil člověče???? vis ,ze ani nevim,,jednou si tak vylezu z auta a koukam ,,to snad né ... Ono,tohodle docilis nejlip kdyz chces v desti predjet nejaky nakladni auto co prave vyjelo za stavby...,Ted je porad cista a ma se fajn .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jsou horší věci...ještě že jsou myčky a připravky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Minulej tejden http://img10.imgup.eu/Obraz051.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Masakr!!! Tos zapadl nebo jak se to stalo? chudák spojka asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luks Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) Já ne,kámoš.Vjel na louku a už nevyjel.Je to jeho 3. služební škodovka...v zimě rozstřelil Roomstera,před 14. dny mu na křižovatce nedali přednost a tak zrušil fabii a tuhle octavii má 14 dní Museli jsme bejt 4 aby se to vycuklo ven Editováno: 25. Duben 2009, autor: Luks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Nic si z toho nedělej...já jsem zapadl s terénnim Land Roverem několikrát a musel mě tahat traktor...takže taky sranda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Je to dobrý, sem si myslel, že taková lamka můžu bejt jen já...evidentně v tom nejsem sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Z ulice - nevim, ci to je, treba nekoho odsud,ale v techto slunecnych dnech to mit takto zahnojene je ostuda, kor kdyz je co ukazat (momo tens ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tady je moje prasátko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Davone: ale to neni zas až tak hrozně špinavy ne? Já ted řešim pyl ze stromu.Pakárna!!! Normálně na té černé metalize to je za trest....žlutej nános z břizy.Humáč!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) No to mi povídej. Ten posra.. pyl. čera jsem umyl auto a mám toho plnou kastly. Editováno: 26. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.