Davon Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 No nevim Romane, porovnej ty kola :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Dane: jsem asi trošku mimo a nevím která bije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Davone: ale to neni zas až tak hrozně špinavy ne?Já ted řešim pyl ze stromu.Pakárna!!! Normálně na té černé metalize to je za trest....žlutej nános z břizy.Humáč!!! TOto je tva rekace na muj prispevek s OI combi. Tak jsem ti na to poslal foto kol, ktera ma na aute, aby jsi mohl porovnat, zda to je spinave, ci neni... Uz to chnapes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ano Dane...už jsem doma a chápu to.Ty už máš to nové autičko špinavé nebo jak? že bys sem nahodil fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Ja jsem momentalne vlastnik velkeho hov*a :D a jeste delsi dobu budu, protoze Spanele jsou liny jak prasata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tak to nejsou jenom španěle...Známa si objednala Roomstera a už měsic na to čeká.Neskutečny ale je to tak...a prej že je krize... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Na SH bych vyhrál pohár o nejšpinavější auto v okoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 (editace) Romane: inéééé, kdybych si to svoje na místě neumyl, jasně bych tě porazil ale budíž, cenu pro "neleštěnce" srazu by jsi vyhrál ty Editováno: 21. Květen 2009, autor: kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Já to mám zasrany i v tak krásném počasi jako je ted... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Na SH bych vyhrál pohár o nejšpinavější auto v okoli Romane tak to si nevidel moje auto ráno pod tou čerešňou, to Ol@f tam mal tak polovicu z toho čo ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.