Romariooo Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 'wrccko' : děkuju! Včera jsem jel opláchnou auto na bývalou JETku ale výsledek je zhruba stejný jako předtím.Prostě samotná WAPka asi nestači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 tento týždeň asi prebehne all inclusive očista, lebo je to hnus zvonku soľ a dnu prach a rohožky tiež Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Ja jsem rikal, ze kdyz to vezmes jen tlakem wapky, vypada to docela dobre, nez to uschne... Pak je to stejny humus jako predtim, musi se proste pouzit to, co nam narostlo od krku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Bohužel máš pravdu,Davone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 To bohuzel znelo, jako by te s+alo ze mam pravdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Davone- NE! Já jsem velkej kluk a já se na pravdu nezlobím.Pořád lepší pravda než by se mě někdo smál do ksichtu a pak mě za zády pomluvil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Máte to pěkně špinavý pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 jirka: ďakujem snažím sa atakovať skaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Ja jsem rikal, ze kdyz to vezmes jen tlakem wapky, vypada to docela dobre, nez to uschne... Pak je to stejny humus jako predtim, musi se proste pouzit to, co nam narostlo od krku.. Ehmmm, směrem nahoru a nebo dolů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 V 1. rade to, co ti ucpava diru do krku a pote manualne zrucne to osplouchnout!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 (editace) Omlouvám se všem za OT, ale musím na to reagovat. Víš Davonku, mně jak kdy a jak co ucpává díru do krku. Dále to nebudu rozvíjet, jelikož je to snad všem jasné Editováno: 25. leden 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Tak už jsem to nevydržel a šel jsem auto umýt a hned se mi na něho líp dívá Před Po umytí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Chapu, Palo, ale to Davonku nebylo uplne nutne ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Konny... to je stejné auto??? mazec!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 jj taky mam takovy fotky ale mam tri od snehu, od bahna a uplne cisty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Chapu, Palo, ale to Davonku nebylo uplne nutne ne?? Právě že bylo, ono by to potom tak nevyznělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Konny... to je stejné auto??? mazec!!! Ano, je to to samé auto , z ošklivého káčátka se vyklubala krásná labuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mayo77 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 toto je poslední špinavé foto mé okty, za 14 dní poté mi ji ukradli, přesně takhle špinavou, je to už přesně jeden rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Šílená představa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cumla Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak vam sem dam taky to moje malé prasátko. Tak a tady je : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Vítej v chlívku mezi námi čuníky , i když já jsem teď čisté prasátko, ale myslím, že stejně dlouho nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tak to jsem fotil narychlo ale jakmile to uschne tak to bude ještě větší mazanice.Humus co? A to dnes ráno bylo auto čisté protože jsem se snažil nafotit fotečku na tu Vorlajzovou soutěž.Mazec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 HEZKEJ PLAKAT, CI BILBOARD! TY SKUPÍNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Davon: zapomněl jsi něco dodat silná skupina nejschopnějších lidi pod sluncem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.