Michal K. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Dneska jsem narazil na docela maras video...fakt chudak chlap...taky uz jsem si zazil nehodu a nic prijemneho to neni..treba si nekdo vezme ponauceni tak to sem davam http://nemyslis-zaplatis.cz/vypovedi-obeti/jan-hamr.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Hodne husty, hodne smutny ... tohle se muze opravdu stat kazdemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 to jo teda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 no sileny... nechtel bych toto zazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ty woe, to je hrozný, a nejhorší na tom je, že se to opravdu může stát každýmu z nás.. :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Hnusná a nepříjemná představa.Už to sem někdo dával...poslouchal jsem to...běhá z toho mráz po zádech ale toto by měl vidět každý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) doufám že tohle nikdy nezažiju... každej den najezdím dost kilometrů, lidi jezdí jak prasata, kolikrát jsem už byl málem mrtvej, kvůli debilům, kteří si řeknou " on zabrzdí, to stihnu " Editováno: 20. leden 2009, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jeste jednu vec nepochopim, jak nekdo muze vubec vyjet na cestu jen s jednou svitici parkovackou...to mi mysl nebere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 přesně tak, když se na to kouknu z jiný stránky, tak si vlastně za to mohli sami ti co zemřeli.... on je prostě nemohl vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 doufám že tohle nikdy nezažiju... každej den najezdím dost kilometrů, lidi jezdí jak prasata, kolikrát jsem už byl málem mrtvej, kvůli debilům, kteří si řeknou " on zabrzdí, to stihnu " To jako mluvíš směrem k viníkovi? S prominutím...když bych napsal dobře jim tak, tak by to bylo dost silný. Ale jezdit bez světla, které směřuje k vnitřku vozovky, no sorry, ale tohle fakt ne!!! A ještě k tomu nebýt připoutanej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 (editace) kyraso: jak to myslíš tím, jak mluvím k viníkovi??? jestli jsem to dobře pochopil, tak za to mohl ten chlap, co vypovídal... proti němu jsem nic neřekl... tak nevím o co ti jde Editováno: 21. leden 2009, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.