Publikováno Leden 20, 200916 r Dneska jsem narazil na docela maras video...fakt chudak chlap...taky uz jsem si zazil nehodu a nic prijemneho to neni..treba si nekdo vezme ponauceni tak to sem davam http://nemyslis-zaplatis.cz/vypovedi-obeti/jan-hamr.html
Leden 20, 200916 r ty woe, to je hrozný, a nejhorší na tom je, že se to opravdu může stát každýmu z nás.. :( :(
Leden 20, 200916 r Hnusná a nepříjemná představa.Už to sem někdo dával...poslouchal jsem to...běhá z toho mráz po zádech ale toto by měl vidět každý.
Leden 20, 200916 r doufám že tohle nikdy nezažiju... každej den najezdím dost kilometrů, lidi jezdí jak prasata, kolikrát jsem už byl málem mrtvej, kvůli debilům, kteří si řeknou " on zabrzdí, to stihnu " Upraveno Leden 20, 200916 r od Milh@us
Leden 20, 200916 r Autor Jeste jednu vec nepochopim, jak nekdo muze vubec vyjet na cestu jen s jednou svitici parkovackou...to mi mysl nebere...
Leden 20, 200916 r přesně tak, když se na to kouknu z jiný stránky, tak si vlastně za to mohli sami ti co zemřeli.... on je prostě nemohl vidět
Leden 21, 200916 r doufám že tohle nikdy nezažiju... každej den najezdím dost kilometrů, lidi jezdí jak prasata, kolikrát jsem už byl málem mrtvej, kvůli debilům, kteří si řeknou " on zabrzdí, to stihnu " To jako mluvíš směrem k viníkovi? S prominutím...když bych napsal dobře jim tak, tak by to bylo dost silný. Ale jezdit bez světla, které směřuje k vnitřku vozovky, no sorry, ale tohle fakt ne!!! A ještě k tomu nebýt připoutanej...
Leden 21, 200916 r kyraso: jak to myslíš tím, jak mluvím k viníkovi??? jestli jsem to dobře pochopil, tak za to mohl ten chlap, co vypovídal... proti němu jsem nic neřekl... tak nevím o co ti jde Upraveno Leden 21, 200916 r od Milh@us
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.