Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
Tak škodovka už testuje před Azorama :palec2:
kuwa proč tam do toho videa ten borec furt funí a fňuká a šišlá...proč radši neřekne něco srozumitelnýho :kuk:lol ...jinak respekt Editováno: , autor: krozo
Vloženo
Je nekde neco vic k te znicene F 02-06 ?

To by měla bejt ta, co ju rozsekal Haninen během testů ještě před Monte Carlem. To měli tuším dvě nebo tři první karoserie na testy ;)

Vloženo (editace)

Tak něco málo o Sata Rally Açores 2009. Co jsem zachytil - tak v 10. RZ Juho rozstřelil Fabku, kterou dali sice mechanici dohromady, ale již se nepočítaly výsledky do celkové klasifikace. A to ještě jezdil víc něž dobře.

No ale Kopejda má 2. místo - skvělá práce a gratulace. Foto - něco ze serverů Rallye zone a Autosport.cz-(Miguel Álvarez)

post-312-1241890285_thumb.jpg

post-312-1241890338_thumb.jpg

post-312-1241890432_thumb.jpg

Editováno: , autor: Madcore
Vloženo

Jo jo od Honzy supr práce,jestli začnou S2000 jezdit místo WRC v MS,tak se máme na co těšit,od Hanninena jsem čekal že se uklidní,ale pokračuje v tom co v MS bud bedna nebo přes boudu,bohužel vícekrát bylo to druhý.

Vloženo

Mi to připomíná situaci u Fordu - Hirvonen vs Latvala ;)

...nicméně nevadí, Honza jel parádně a když na šotolině je druhej, tak na asfaltíku si je doufám všechny povodí jak malý děcka :D

Vloženo

Na jednu stranu mi bylo trošku líto, že mu to v poslední rychlostce nevyšlo, ale zase lepší, než kdyby to rozstřelil jako minule, takže za mě jednička s hvězdičkou...jen tak dál a titul bude doma :palec2: :palec2: :palec2:

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak Škoda Fabia S 2000 má první světový bod za osmé misto v acropolis rally a vítězství v PWRC.

Výsledy Rally Acropolis

1. Hirvonen Ford Focus RS WRC 08 4:09:42,5

2. Ogier Citroen C4 WRC +1:12,9

3. Latvala Ford Focus RS WRC 08 +1:45,0

4. Villagra Ford Focus RS WRC 08 +3:48,3

5. Rautenbach Citroen C4 WRC +3:59,8

6. Al-Qassimi Ford Focus RS WRC 08 ++7:04,3

7. Ostberg Subaru Impreza WRC2008 +12:24,9

8. Athanassoulas Škoda Fabia S2000 +12:47,6

9. Al-Attiyah Subaru Impreza Sti +12:24,9

10. Araujo Mitsubishi Lancer Evo IX +15:04,5

Vloženo (editace)

Tak Eurosport jsem on-line nenašel, koukám přes belgickou televizi. Kopejda zatím 3. a Hanninen 4. Držte palce. Další přenos ve 23:00

Editováno: , autor: Madcore
Vloženo

Koukam na Eurosport (DE) a mam otevreny i prenos na netu, tam to jde trosku se zpozdenim, coz je docela dobry. :)

Jo, cumel jsem hned ve ctvrt na osm pred zacatkem 3.RZ v diskuzi na ewrcu, je to blazen...no asi ho uz v IRC neuvidime... :help:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...