Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Kolik má Mondeo 2,2TDci kW??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 asi moc ne,nestačil se divit co dokáže octa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Kolik má Mondeo 2,2TDci kW??? 114 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 já mám nachipovanou Octávku ze 77 na cca 110kW a když jsem stál na semaforu s Mondeem V6 a byl jsem teda plně naloženej ...tak mi zbyli oči pro pláč...no jo no...i prohrávat se musi umět ale je fakt že takové raketové zrychlení musi být parádní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 je fakt že ne každý má na pořádné kw,ale nemají tak machrovat,tlačit se na kufr,blikat a dělat zesebe mistry.octa.je kladivo na takové blbce.a nejrači mám plešaté bachory v BMW s loktem přes ot.okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Timon.z: přesně tak.Souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Prosím Tě...jak to je se skutečnou spotřebou? Odhaduju to na 15 litrů.Jsem blízko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Jses mozna z 50% i nizko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tomu nevěřim! 30 litru ??? To ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Ale ne tak jsem to nemyslel... Ze z 50% to bude zrat i neco pres 15l... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 takže klidná jízda na Déčku 9-10l na eSko(rychlostka rally)25l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Jasně...něco za něco ale ten režím rally mužeš právě využívat jenom na tu akceleraci,vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 při Déčku si převodovka drží motor tak1500-2000ot.a to jedeš na největší rychlost tak 90asi,takže se neloudáš .to DSG je hodně chytré.pozná styl jízdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 počkej špatně.režim D je hospodárná S je sportovní a to rally,toje spotřeba na rychlostce.(stím autem se bude jezdit i rally) první je teď Valašská rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 paráda!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ale jezdíme tak za 15l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 prý mi natrhne prdel,máto brát vážně? http://fotoalba.centrum.cz/~guest~/photo.p...D1%26offset%3D4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tak ted jsem se skvělé pobavil a jako vtip to beru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 :smich: :smich: a tento Seat sa mi zdá dosť nestabilný neviem no, ale taký výkon určite nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ale zas na dveřách má napsáno 0A a jeto dost velkým písmem třeba je fakt vynikající jezdec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Timon, budeš robiť predjazdca? Kedy sa ide? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timon.z Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 takže předjezdce všechny významné rally na slovensku.a teď v pátek-sobota je Valaška a tu jedem naostro(startovní číslo 124) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 fakt? pojdeš na Slovensku? tak to sa teším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Tak co chlapi, kdo se pojede kouknout na octu na rally? Ja bych mozna i jel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 prý mi natrhne prdel,máto brát vážně? http://fotoalba.centrum.cz/~guest~/photo.p...D1%26offset%3D4 třeba to myslí doslova :_icon_smich2: lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.