perníkář Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 (editace) Ahoj chlapy, stala se mi v rodině taková nepříjemná záležitost. Je to běh na dlouhou trať. Touto cestou jsem Vás všechny chtěl poprosit zda-li někdo neví či nemá přístup k nějakému vedlejšímu při výdělku. Jsem z Prahy. Pokud třeba jen náhodou budete o něčem vědět písněte soukromou zprávu! DĚKUJI Lukáš Editováno: 10. Únor 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Ja jsem take z matky mest a kdyby neco bylo 2x, jeste bych to asi stihl... Materska taky nic moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 nidko nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Pernikář: a já myslel že jseš z Pardubic! Jakou práci by sis představoval? Zkus to rozepsat at lidičky co to přečtou si udělali představu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 (editace) ne ne, já se narodil v Praze , v Pardubicích pracovala přítelkyně mám přítelkyni, mám tam pár kamarádu, v Praze pracuji. Do Pardubek jezdím na každé domácí utkání když můžu a stíhám to. no hledám něco, co bych mohl dělat pár dní v tádnu + víkend, nevím třeba převážet pro nějakého soukromníka zásilky které během týdne nahromadí, něco co můžu dělat doma po večer a nocích, něco co bych mohl skloubit s mým stálím zaměstnáním a mohl dělat až po mé práci, vím že je to těžké asi o nečem takovém vědět, ale řekl jsem si zkusím to... na netu je těžké něco najít... lepší je se ptát po známích... Editováno: 10. Únor 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Tak pořád nic chalani?? Tak abych Vám to ulehčil tak to může být práce i na stálý prac. úvazek, pokud budete o něčem vědět písněte soukromě pošlu životopis a něco o mě osobě!! Děkuji Vám všem moc za jakoukoli odpověď Editováno: 10. Únor 2009, autor: perníkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.