Přejít na obsah

přivídělek ke stálemu zaměstnání

perníkář

Doporučené příspěvky

Ahoj chlapy,

stala se mi v rodině taková nepříjemná záležitost. Je to běh na dlouhou trať. Touto cestou jsem Vás všechny chtěl poprosit zda-li někdo neví či nemá přístup k nějakému vedlejšímu při výdělku. Jsem z Prahy. Pokud třeba jen náhodou budete o něčem vědět písněte soukromou zprávu! DĚKUJI

Lukáš

Editováno: , autor: perníkář
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne ne, já se narodil v Praze <_<, v Pardubicích pracovala přítelkyně mám přítelkyni, mám tam pár kamarádu, v Praze pracuji. Do Pardubek jezdím na každé domácí utkání když můžu a stíhám to. no hledám něco, co bych mohl dělat pár dní v tádnu + víkend, nevím třeba převážet pro nějakého soukromníka zásilky které během týdne nahromadí, něco co můžu dělat doma po večer a nocích, něco co bych mohl skloubit s mým stálím zaměstnáním a mohl dělat až po mé práci, vím že je to těžké asi o nečem takovém vědět, ale řekl jsem si zkusím to... na netu je těžké něco najít... lepší je se ptát po známích...

Odkaz ke komentáři

Tak pořád nic chalani?? Tak abych Vám to ulehčil tak to může být práce i na stálý prac. úvazek, pokud budete o něčem vědět písněte soukromě pošlu životopis a něco o mě osobě!! Děkuji Vám všem moc za jakoukoli odpověď

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...