Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj chlapy,

stala se mi v rodině taková nepříjemná záležitost. Je to běh na dlouhou trať. Touto cestou jsem Vás všechny chtěl poprosit zda-li někdo neví či nemá přístup k nějakému vedlejšímu při výdělku. Jsem z Prahy. Pokud třeba jen náhodou budete o něčem vědět písněte soukromou zprávu! DĚKUJI

Lukáš

Upraveno od perníkář

Ja jsem take z matky mest a kdyby neco bylo 2x, jeste bych to asi stihl... Materska taky nic moc.. ;)

• Autor
:help: nidko nic?

Pernikář: a já myslel že jseš z Pardubic! Jakou práci by sis představoval? Zkus to rozepsat at lidičky co to přečtou si udělali představu.

• Autor

ne ne, já se narodil v Praze <_<, v Pardubicích pracovala přítelkyně mám přítelkyni, mám tam pár kamarádu, v Praze pracuji. Do Pardubek jezdím na každé domácí utkání když můžu a stíhám to. no hledám něco, co bych mohl dělat pár dní v tádnu + víkend, nevím třeba převážet pro nějakého soukromníka zásilky které během týdne nahromadí, něco co můžu dělat doma po večer a nocích, něco co bych mohl skloubit s mým stálím zaměstnáním a mohl dělat až po mé práci, vím že je to těžké asi o nečem takovém vědět, ale řekl jsem si zkusím to... na netu je těžké něco najít... lepší je se ptát po známích...

Upraveno od perníkář

• Autor

Tak pořád nic chalani?? Tak abych Vám to ulehčil tak to může být práce i na stálý prac. úvazek, pokud budete o něčem vědět písněte soukromě pošlu životopis a něco o mě osobě!! Děkuji Vám všem moc za jakoukoli odpověď

Upraveno od perníkář

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.