Publikováno Leden 22, 200916 r Ahoj chlapy, stala se mi v rodině taková nepříjemná záležitost. Je to běh na dlouhou trať. Touto cestou jsem Vás všechny chtěl poprosit zda-li někdo neví či nemá přístup k nějakému vedlejšímu při výdělku. Jsem z Prahy. Pokud třeba jen náhodou budete o něčem vědět písněte soukromou zprávu! DĚKUJI Lukáš Upraveno Únor 10, 200916 r od perníkář
Leden 22, 200916 r Ja jsem take z matky mest a kdyby neco bylo 2x, jeste bych to asi stihl... Materska taky nic moc..
Leden 24, 200916 r Pernikář: a já myslel že jseš z Pardubic! Jakou práci by sis představoval? Zkus to rozepsat at lidičky co to přečtou si udělali představu.
Leden 24, 200916 r Autor ne ne, já se narodil v Praze , v Pardubicích pracovala přítelkyně mám přítelkyni, mám tam pár kamarádu, v Praze pracuji. Do Pardubek jezdím na každé domácí utkání když můžu a stíhám to. no hledám něco, co bych mohl dělat pár dní v tádnu + víkend, nevím třeba převážet pro nějakého soukromníka zásilky které během týdne nahromadí, něco co můžu dělat doma po večer a nocích, něco co bych mohl skloubit s mým stálím zaměstnáním a mohl dělat až po mé práci, vím že je to těžké asi o nečem takovém vědět, ale řekl jsem si zkusím to... na netu je těžké něco najít... lepší je se ptát po známích... Upraveno Únor 10, 200916 r od perníkář
Leden 27, 200916 r Autor Tak pořád nic chalani?? Tak abych Vám to ulehčil tak to může být práce i na stálý prac. úvazek, pokud budete o něčem vědět písněte soukromě pošlu životopis a něco o mě osobě!! Děkuji Vám všem moc za jakoukoli odpověď Upraveno Únor 10, 200916 r od perníkář
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.