Bazak Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Dobrého dne přeji. Mám problém s vyhříváním zadního skla při tuhých mrazech (O II motor 1.9TDi, 77kW r.v. 2007 Eleg., naj. kolem 60 tis). Ráno nebo když auto dlouho stojí na mrazu nejde spustit vyhřívání zadního skla (vůbec to nesepne, kontrolka nesvítí) a zdá se, že nefunguje ani vyhřívání zrcátek. Stačí ale ujet 2 km, vypnout a znovu nastartovat motor a pak už všechno funguje bez problémů. Dokud to ale nerestartuju, tak to nefunguje ani když ujedu 200 km. Dělá to jen při mrazech pod 8°C. Ještě jsem si všimnul, že když nefunguje to vyhřívání, tak originál rádio (tuším STREAM) neukazuje údaje o teplotě a času, který sou normálně po nastartování vidět. Celý se to tváří se jako kdyby nebyl nastartovanej motor, ten ale běží... Možná to dělá už od začátku, loni žádná zima nebyla... Auto je ještě asi 3 měsíce v záruce. Už jsem byl objednanej do servisu, ale samozřejmě se oteplilo..Nevíte někdo, jak by se to dalo řešit? Bude něco vidět na diagnostice? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.