Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

presne MICHALE!!!!

Guma je hnus ;)

jj, aspoň je to adrenalín ne? ;)

AIDS taky lol .

Jako myslím s cizí ženou v cizí posteli. Doma bez :)

jj, bez ani ranu. dnesni svet je spinavy a nemocny. Nejlepsi je najit si zenskou udelat si testy a hotovo. Ale mit tak jistotu,ze nevyvede neplechu ona,co?!

jedna realita, co jsem chodil s bejvalkou tak z jejich vesnice jedna slecna nakazila tusim ze 6kluku,ted netusim jestli syfilisem nebo kapavkou.A jeste detail.. bylo ji 15 nebo 16. Ciperka co?

Chudaci rodice.

Opravdu je na to reseni. stala partnerka :t

Lepší chytit aidsa než mít plné vajca . :t :t :t

• Autor

Přesně tak.S gumou to je o ničem...a testuj kamarádky a pak čekej tři měsice,vid? :smich:

no je to o ničem... takže mít prostě zdravou stálou partnerku :) A toho se držím :palec2:

no, když to nebude HIV, tak pak třeba žloutenka B,C, ty se mršky taky pěkně předávají z těla na tělo, to Cčko je pak taky pěkně zákeřné, až ho zjistíš, že ho máš, taky už bývá pozdě.

jsem naštěstí očkvanej :p

To je dementní téma. Neznám člověka, který by z jakékoliv nemoci neměl strach a né tak z tohoto.

Kdyz se o strachu mluvi, ci se da jakoby "vypovidat" z nej, strach slabne a je mensi a mensi.. U tohoto bych nechtel, aby byl strach mensi, moznost nakazit by byla zase vetsi... :palec2:

přesně pokud člověk nechodí vedle tak se není čeho bát ..třeba mě testujou každýho čtvrt roku při odběrech krve ;-)

• Autor

Palo: když to je dementní téma tak se k tomu vyjadřovat nemusiš lol stači to zavřit a podivat se na jiné téma.To mám fakt nejraději...

Tak snad nemrd*m s každym na potkání ne?? :kuk:

stačí jeden sexuální partner a dá se říct, že je po obavách - pokud si navzájem věříte, pokud ne, to je už na jiné téma....

no já teda nevím jak kdo, ale když jsem do nějaké šel, tak nejpozději během několika hodin byl tam. Jen poprvé to trvalo asi tak 14 dní. No a nejdřív za 2 hoďky.

• Autor

Tome: to jseš takovej lámač dívčích srdci?

no, když by to neklapalo v tomto, tak by to neklapalo ani jinak, tak se to musí nejdřív odzkoušet, do čeho člověk jde. No a pak se teprve rozhodne jak to bude dál :) Tak to víš, že bylo hodně těch, kde kde jsem nepochodil, ale dokud to nezkusíš, tak nevíš ;)

Hoši jedno je jisté -U LEDNICE TO NEDOSTANEŠ. :palec2:

tož toto je kvalitní názor lol

jsem naštěstí očkvanej :p

no očkovanej můžeš bejt jen proti A a B, C je nejzákeřnější a očkovaní není, často přechází do chronicity a cirhozy jater, pokud se nedočkáš transplantace tak je to hotové - po pravdě je to pro mne vetší strašák než AIDS ( pracuji ve zdravotnictví)

Céčko je hnus, není proti němu očkování a jen se tlumí příznaky, vyléčit na 100% nejde

Tyhle svinstva, jako AIDS, pohlavní choroby, žloutenku C a jiné, můžeme dostat i bez vlastního přičinění a to je průser!!!

To že někdo jde do rizika, budiž, ale co s tím může způsobit okolo druhým?!

Jinak jak psal Frigo o mravencích, zkuste si zjistit jak funguje trávník pro golfová hřiště, to je taky docela děsivé...

Tak se rozepiš, nevím, kde bych hledal, jak funguje trávník pro golfový hřiště :)

Jednoduše to funguje tak, že ta tráva pro golfové hřiště nepřipustí růst jiných rostlin a přitom se rozlézá mrcha jak hrom a tím ničí a ničí.

Prdel je v tom, že pantáti už nectí nic a chtějí udělat hřiště i u nás, kde je přírodní rezervace.

Co bych chtěl, poslední dobou si připadám takový ňáký naivní.

Tak to je asi ucel,aby tam kde je golfovej travnik nerostlo nic jineho ne ? Jinak treba Ypsilon gold resort to je nadhera ... vsude spousta stromu zelene apod.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.