Přejít na obsah

limuhob

Uživatel
  • Počet příspěvků

    113
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.hrackyskoda.estranky.cz

Oznámení limuhob

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

7

Popularita

  1. limuhob

    Škoda RAPID

    Pánové zdravím. Toto jsem zastihl dnes na rychlostí komunikaci R10 z Mladé Bolelsavi, na 100 % 2x nová Škoda Rapid.
  2. ne, je to opravdu palubka z toho golfu viz. http://www.bidorbuy.co.za/item/11103203/VW..._Chico_1_4.html
  3. Ahoj, dnes jsem na auto.cz četl článek o Golfu I , který se do teď vyráběl v JAR. Ta palubní deska mi je nějaká povědomá.
  4. Ahoj osobní zkušenost s tímto zařízením nemám, ale docela jsem se o něj trochu zajímal k tvým dotazům 1) fungovat by to mělo, další redukce potřeba nejsou 2)ID3 tagy to nečte 3)ano je možno přeskakovat po složkách, (ale těch je možno mít jen 6 - přeskakuješ jako CD v měniči) a v každé složce 99 skladeb 4) existuje - je to něco podobného, ale má to pouze jack vstup a přípojku pro iPod a je trochu levnější viz. http://www.brm.cz/prislu.html
  5. limuhob

    Znak škodovky

    Ahoj, jednou jsem na Aukru koupil 4 ks znaku na volant (je to ten z facelift volantu). Jednomu jsem uřezal ty packy a použil ve formanu - viz foto pokud by jsi měl zájem, měl bych 2 kusy k prodeji.
  6. já taky na ten předchozí příspěvek reaguji, - píšu, že jsem se byl na ty RS na nejmenovaném místě v Praze podívat a přidávám další foto
  7. Byl jsem se na ně podívat, opravdu moc pěkné, pár dalších foto Fabie RS a Octavie II RS
  8. Ahoj, zasílám odkaz na velmi zajímavý a krásný projekt. http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=1...p;sk=t&sd=a Doufám, že to tu ještš nebylo.
  9. limuhob

    AIDS

    no očkovanej můžeš bejt jen proti A a B, C je nejzákeřnější a očkovaní není, často přechází do chronicity a cirhozy jater, pokud se nedočkáš transplantace tak je to hotové - po pravdě je to pro mne vetší strašák než AIDS ( pracuji ve zdravotnictví)
  10. a takhle to vypadalo v celkovém pohledu
  11. Ahoj, na Formanu jsem chtěl trochu přizednout zadek auta, a dal jsem do zadních pružin tyto podložky viz foto, auto se zvedlo asi o 3 cm, na jízdních vlastnostech jsem změnu nepozoroval ani při dálničním tempu 130 km/h.
  12. Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o radu, minulý týden jsem byl s Fabií 1,2 HTP 12V na první výměně oleje a v autorizovaném servisu mi tam dali Castrol Magnatec 10W-40/S. Na internetu jsem našel že splňuje normu VW 505 00, ale v návodu k obsluze je pro zážehové motory norma VW 501 01 VW 502 00 VW 504 00. VW 505 00 - je tam doporučená pro vznětové motory. Co si o tom myslíte? nevadí to Díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...