baurak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 presne MICHALE!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Guma je hnus jj, aspoň je to adrenalín ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 AIDS taky . Jako myslím s cizí ženou v cizí posteli. Doma bez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 jj, bez ani ranu. dnesni svet je spinavy a nemocny. Nejlepsi je najit si zenskou udelat si testy a hotovo. Ale mit tak jistotu,ze nevyvede neplechu ona,co?! jedna realita, co jsem chodil s bejvalkou tak z jejich vesnice jedna slecna nakazila tusim ze 6kluku,ted netusim jestli syfilisem nebo kapavkou.A jeste detail.. bylo ji 15 nebo 16. Ciperka co? Chudaci rodice. Opravdu je na to reseni. stala partnerka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Lepší chytit aidsa než mít plné vajca . :t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Přesně tak.S gumou to je o ničem...a testuj kamarádky a pak čekej tři měsice,vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 no je to o ničem... takže mít prostě zdravou stálou partnerku A toho se držím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 no, když to nebude HIV, tak pak třeba žloutenka B,C, ty se mršky taky pěkně předávají z těla na tělo, to Cčko je pak taky pěkně zákeřné, až ho zjistíš, že ho máš, taky už bývá pozdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 jsem naštěstí očkvanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 To je dementní téma. Neznám člověka, který by z jakékoliv nemoci neměl strach a né tak z tohoto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Kdyz se o strachu mluvi, ci se da jakoby "vypovidat" z nej, strach slabne a je mensi a mensi.. U tohoto bych nechtel, aby byl strach mensi, moznost nakazit by byla zase vetsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 přesně pokud člověk nechodí vedle tak se není čeho bát ..třeba mě testujou každýho čtvrt roku při odběrech krve ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Palo: když to je dementní téma tak se k tomu vyjadřovat nemusiš stači to zavřit a podivat se na jiné téma.To mám fakt nejraději... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Tak snad nemrd*m s každym na potkání ne?? stačí jeden sexuální partner a dá se říct, že je po obavách - pokud si navzájem věříte, pokud ne, to je už na jiné téma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 no já teda nevím jak kdo, ale když jsem do nějaké šel, tak nejpozději během několika hodin byl tam. Jen poprvé to trvalo asi tak 14 dní. No a nejdřív za 2 hoďky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Tome: to jseš takovej lámač dívčích srdci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 no, když by to neklapalo v tomto, tak by to neklapalo ani jinak, tak se to musí nejdřív odzkoušet, do čeho člověk jde. No a pak se teprve rozhodne jak to bude dál Tak to víš, že bylo hodně těch, kde kde jsem nepochodil, ale dokud to nezkusíš, tak nevíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Hoši jedno je jisté -U LEDNICE TO NEDOSTANEŠ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 tož toto je kvalitní názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limuhob Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 jsem naštěstí očkvanej no očkovanej můžeš bejt jen proti A a B, C je nejzákeřnější a očkovaní není, často přechází do chronicity a cirhozy jater, pokud se nedočkáš transplantace tak je to hotové - po pravdě je to pro mne vetší strašák než AIDS ( pracuji ve zdravotnictví) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Céčko je hnus, není proti němu očkování a jen se tlumí příznaky, vyléčit na 100% nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tyhle svinstva, jako AIDS, pohlavní choroby, žloutenku C a jiné, můžeme dostat i bez vlastního přičinění a to je průser!!! To že někdo jde do rizika, budiž, ale co s tím může způsobit okolo druhým?! Jinak jak psal Frigo o mravencích, zkuste si zjistit jak funguje trávník pro golfová hřiště, to je taky docela děsivé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tak se rozepiš, nevím, kde bych hledal, jak funguje trávník pro golfový hřiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Jednoduše to funguje tak, že ta tráva pro golfové hřiště nepřipustí růst jiných rostlin a přitom se rozlézá mrcha jak hrom a tím ničí a ničí. Prdel je v tom, že pantáti už nectí nic a chtějí udělat hřiště i u nás, kde je přírodní rezervace. Co bych chtěl, poslední dobou si připadám takový ňáký naivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Tak to je asi ucel,aby tam kde je golfovej travnik nerostlo nic jineho ne ? Jinak treba Ypsilon gold resort to je nadhera ... vsude spousta stromu zelene apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.