TomasB Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Zdar Přerováci, co takhle dojít na pivko do hotelu Jana? Tím myslím dneska. Pokud vím, tak Vaša, Pepa jste odsuď, možná někdo jinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 jdu dolů na večeři, tak kdyby náhodou, tak jsem na 739 305 297 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Já si nejsem jistej, ale podle mne je Vaša z Prostějova, ale třeba se pletu. Nikdá jsem u něj nebyl. ale tak nějak mám ten pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Nepleteš Palo, je z Prostějova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 aha, tak to jsem popletl. No nic, už jsem se nadlábnul, dal pivko, ledovou kávičku, a když se nikdo neozval, tak ještě teda budu pracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Takže to tu můžu zamknout tomášku? Jinak příště na tohle máme sekci Srazy a akce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky