Přejít na obsah

úpravy v Hospodě

Petr81

Chcete nechat sekci Hospoda OC žít svým životem bez zásahu moderátorů/adminu ?  

51 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

aby se jen přesouvali témata co sem nepatří, zrovna téma s fotkama promazáním ztratilo kouzlo protože x stránek fotek je skutečně zajimavých, ty řeči a rýpání sem vždycky patřili, ale to ty neznáš

To je jediný problém? To nás vlastně nic netrápí :doh

Smazalo se mraky stránek starých plků a najednou nevím co je rýpání, jsem ale chudáček :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je jediný problém? To nás vlastně nic netrápí :doh

Smazalo se mraky stránek starých plků a najednou nevím co je rýpání, jsem ale chudáček :help:

tebe rozhodně ne a odpusť si laskavě smajlíky kdy se chytáš za hlavu

jestli ze sebe máš potřebu dělat chudáčka není problém, tvoje věc. Spíš mi připadá, že nepobíráš o co jde, ale to je skutečně tvůj problém

Odkaz ke komentáři

tebe rozhodně ne a odpusť si laskavě smajlíky kdy se chytáš za hlavu

jestli ze sebe máš potřebu dělat chudáčka není problém, tvoje věc. Spíš mi připadá, že nepobíráš o co jde, ale to je skutečně tvůj problém

on toho nepobírá víc. někde gumuje a moc se nudí, tak se potřebuje nějak zabavit a nabrat na důležitosti. ;)

Odkaz ke komentáři

Neřeš to, to už jsme vážně totálně OT a tohle by se mělo promáznout, to zase jako že jo. Dovone prosím tě pěkně, ujmi se toho.

pokud cheš Tome ,založ si na to téma a pokusím se ti odpovědět. Jo jen jedno tady na foru v klidu napíšu, nejsem jedinej na foru ani v OC kdo je na kluky, ale více nepovím. Nejsem drbna

Odkaz ke komentáři

no nic, díky kluci za diskusi, dneska to bylo fajn, ale zejtra(vlastně už dneska) mně čeká náročný den. V šest vstávat, abych byl načas u jednoho velkého bosse v naší největší farmaceutické firmě, a pak meeting s kolegy a vytváření administrativy a následně se odpoledne objeví šéf z Zurrichu. Takže to bude zase duševní smrt. Dobrou.

Odkaz ke komentáři

Tomas : Ty voe jako ja uz fakt nemuzu ... by me zajimalo, KOHO tydle sracky co sem zas pises zajimaj ? Jeste nam sem prosimte napis, ze mas novou plasma tv, sef Vam bude nejspis chtit zvedat platy radove o desitky% apod .... jako nevim, ale s kazdym s kym sem o tobe a tedlech tvych vyplodech mluvil, tak rika, ze si nemocnej ! Mozna by to opravdu stalo za vysetreni.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...