Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Chcete nechat sekci Hospoda OC žít svým životem bez zásahu moderátorů/adminu ? 51 členové hlasovali

1. 1. Chcete nechat sekci Hospoda OC ?ít svým ?ivotem bez zásahu moderátor?/adminu ?

• ANO
      38
    • NE
      13

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

:smich: :smich: :smich:

a ja Vas zradil a dal ANO :D

• Autor
já hlasoval v rámci podpoření menší skupiny :plol

aby se ta silnější bála o výsledek :smich:

tys byl vždycky menšina lol

• Autor
:smich: :smich: :smich:

a ja Vas zradil a dal ANO :D

a to jsme tě ani nemuseli uplácet. To bude rozumem pane kolego ;)

2Dan a Bobajz: teď je to skoro 1/4 :-)

já vidím 10 ku 31 čili 1 ku 3,1 :smich:

a to jsme tě ani nemuseli uplácet. To bude rozumem pane kolego ;)

nepodlejzej, mazal Davon :p

aby se jen přesouvali témata co sem nepatří, zrovna téma s fotkama promazáním ztratilo kouzlo protože x stránek fotek je skutečně zajimavých, ty řeči a rýpání sem vždycky patřili, ale to ty neznáš

To je jediný problém? To nás vlastně nic netrápí :doh

Smazalo se mraky stránek starých plků a najednou nevím co je rýpání, jsem ale chudáček :help:

Nehadat se, delejme si ze vseho prdel, jako za starych casu ve stare HOSPODE, ne? :D

Tohle vlakno chce promazat :smich:

rozpočítáme se, kdo to mázne? :Dlol

• Autor
já vidím 10 ku 31 čili 1 ku 3,1 :smich:

25% za nás bývala 1/4. Je pravda, že teď už umím počítat jen tisíce, ale tohle si ještě pamatuju ;)

• Autor
To je jediný problém? To nás vlastně nic netrápí :doh

Smazalo se mraky stránek starých plků a najednou nevím co je rýpání, jsem ale chudáček :help:

tebe rozhodně ne a odpusť si laskavě smajlíky kdy se chytáš za hlavu

jestli ze sebe máš potřebu dělat chudáčka není problém, tvoje věc. Spíš mi připadá, že nepobíráš o co jde, ale to je skutečně tvůj problém

• Autor
rozpočítáme se, kdo to mázne? :Dlol

je to moje téma a vy my ho zasíráte OT, chci udělat moderátorem a promazat si to sám lollollol

• Autor

jinak jsem kluci rád, že tady funguje to co vždycky dělalo hospodu hospodou, viď Palo ;)

25% za nás bývala 1/4. Je pravda, že teď už umím počítat jen tisíce, ale tohle si ještě pamatuju ;)

ano je to 25% což je z celku jedna čtvrtina ale taky je to jedna ku třem :)))))))

• Autor
ano je to 25% což je z celku jedna čtvrtina ale taky je to jedna ku třem :)))))))

jedna ku třem ano a taky 1/4 ku 3/4. Ale stále jsi v menšině ;)

však mě je to buřt, já hlasoval z legrace

přísahám na holej pupek, že jsem tu nikdy nic nesmáznul :D:p

• Autor
hlavně se tak rychle knock outovat a jít spát v deset a vědět NIC :D

budeš tý slečně zase říkat to hezký oslovení?

A ja prisaham, ze vse, co zde chybi, jsem SMAZAL JA :smich: :smich:

jestli kecáš tak tvůj pupek půjčíme Palovi na hraní lollol

Souhlas, na velikonoční besídce mám pokoj s Bobíkem :wub::w00t1::closedeyes:

tebe rozhodně ne a odpusť si laskavě smajlíky kdy se chytáš za hlavu

jestli ze sebe máš potřebu dělat chudáčka není problém, tvoje věc. Spíš mi připadá, že nepobíráš o co jde, ale to je skutečně tvůj problém

on toho nepobírá víc. někde gumuje a moc se nudí, tak se potřebuje nějak zabavit a nabrat na důležitosti. ;)

Neřeš to, to už jsme vážně totálně OT a tohle by se mělo promáznout, to zase jako že jo. Dovone prosím tě pěkně, ujmi se toho.

pokud cheš Tome ,založ si na to téma a pokusím se ti odpovědět. Jo jen jedno tady na foru v klidu napíšu, nejsem jedinej na foru ani v OC kdo je na kluky, ale více nepovím. Nejsem drbna

Na Tve prani a za hezke poproseni mne PROMAZANO!

(sorry, ale Palo si to pral, jeden metr na vsechny, ne?) :worthy :worthy lol

tak to jsme byli totálně mimo od celkem zlomového tématu, tak že nevidím důvod to nepromazat, to chápeme všichni a díky ti Dane

no nic, díky kluci za diskusi, dneska to bylo fajn, ale zejtra(vlastně už dneska) mně čeká náročný den. V šest vstávat, abych byl načas u jednoho velkého bosse v naší největší farmaceutické firmě, a pak meeting s kolegy a vytváření administrativy a následně se odpoledne objeví šéf z Zurrichu. Takže to bude zase duševní smrt. Dobrou.

Tomas : Ty voe jako ja uz fakt nemuzu ... by me zajimalo, KOHO tydle sracky co sem zas pises zajimaj ? Jeste nam sem prosimte napis, ze mas novou plasma tv, sef Vam bude nejspis chtit zvedat platy radove o desitky% apod .... jako nevim, ale s kazdym s kym sem o tobe a tedlech tvych vyplodech mluvil, tak rika, ze si nemocnej ! Mozna by to opravdu stalo za vysetreni.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Podobný obsah

Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.