Přejít na obsah

úpravy v Hospodě

Petr81

Chcete nechat sekci Hospoda OC žít svým životem bez zásahu moderátorů/adminu ?  

51 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

jo rikam to tobe Dane, jak blbci tady resime jeslti moderovat nebo ne? Jasne se domluvime, ze nemoderovat a nechat bejt a ty jako prvni jdes a hned neco mazes to me fakt hlava nebere.

az ti Palo rekne at skocis z okna tak to udelas??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo rikam to tobe Dane, jak blbci tady resime jeslti moderovat nebo ne? Jasne se domluvime, ze nemoderovat a nechat bejt a ty jako prvni jdes a hned neco mazes to me fakt hlava nebere.

az ti Palo rekne at skocis z okna tak to udelas??

Byl jsi ty nekdy spokojenej?

Palo tady TB vysvetloval neco ze "sveho soukromi" da se rici a pak me poprosil, ne ze mi to rekl, poprosil, abych smazal to, co se dane veci tykalo. Vzhledem k tomu, ze jsem cetl, ceho se to tykalo, usoudil jsem, ze se to sem NAPROSTO nehodi, do tematu upravy v hospode. A jeste me zajima, kde se dohodlo, ze nemoderovat, co vim, zatim probiha "nejaka" anketa, zadny verdikt nepadl, ale to jen tak na okraj... :feve:

Odkaz ke komentáři

Nemusíš, stačí když vylezež u Vás " za barák" na Talský mlýn, tam jsme každého půl roku, tam se normálně koná besídka OC. Ani nemusíš nic pořádat v Práglu :p

A je celkem smutné, že si mne nepamatuješ z Chaber, já si třeba tebe pamatuji. Zeptej se brazilce zte soustavy států bývalé CCCP, že jsem tam byl ;) On Romariooo má rád tohle označení :D

Odkaz ke komentáři

Nemusíš, stačí když vylezež u Vás " za barák" na Talský mlýn, tam jsme každého půl roku, tam se normálně koná besídka OC. Ani nemusíš nic pořádat v Práglu :p

A je celkem smutné, že si mne nepamatuješ z Chaber, já si třeba tebe pamatuji. Zeptej se brazilce zte soustavy států bývalé CCCP, že jsem tam byl ;) On Romariooo má rád tohle označení :D

Druhé nejlepší povolání na světě je -voják z povolání-...............a prosím Vás,které je to první ? Které koli jiné......... lollollol:smich:

Jo jinak velte pohov :p:plol

Odkaz ke komentáři

Ale já si Tě pamatuju, jen jsme se nějak víc nebavili :p

Odkaz ke komentáři

nemel bych k tomu mnahodou neco rict i ja nez se na necem dohodnete? :)

hospoda nebude hnuj fora jelikoz je to i jeden z hlavnich nastroju pro me psat dulezity temata vam clenum OC cili:

- libovolnosti temat se meze trochu kladou - opravdu tema jaky motor v octavce koupit tady videt nechci, od toho mame specialni temata

- OT v tematech s fotkami je povoleno ale upozornuju ze proste bude za cas smazano prootoze pak mame sto stran kecu a fotek by se clovek nedohledal - cili ano komentujte fotky ale kdyz to bude dlouhe a dejme tomu den dva stare, promaze se to - NA POKEC A VZAJEMNOU VOLNOU DISKUZI MAME SPECIALNI TEMA HOSPODA

- v zakladani temat pouzivejte hlavu, nemusime tu mit temat stopadesat

tak to asi jako zaklad...presunu to i do pravidel velky hospody, preci jen s tim jak forum narusta i hospoda se zaplnuje a nekdy uplne zbytecnejma kravinama...kdyz tu clovek par dni neni jako ja tak se nestaci divit

Odkaz ke komentáři

Jestli by nebylo dobré ty nadřízené jelito, aby ses vrátil na hory. To byl klid a pohoda, lidi se na všem domluvili a nikdo tady nedělal rozbroje. Raději se věnuj Renaultu, máte trošičku problémeček, tak to vyřeš ty polobože a nás nechej v klídku, ju

Kupte si Rencka, budete stát v servisu: http://auto.idnes.cz/mezi-petiletymi-ojeti...uto_ojetiny_fdv

To ještě Octavia dopadla zlatě

Odkaz ke komentáři

my mame v renaultu problemky? :) no teda nevim :) niceho sem si zatim nejak nevsiml pane :)

jooo lidi se na vsem dohodli :) tak lidi si muzou udelat svoji hospodu a tam at si delaj bordel :)

ty jelimane :) proste a jednodusse tady nebude hnuj a sragory ale nejakou stabni uroven to mit bude tecka :)

a brecte si jak chcete :) rozbroje pokud vim tady vyvolavaji jini nez ja teda :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...