Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Chcete nechat sekci Hospoda OC žít svým životem bez zásahu moderátorů/adminu ? 51 členové hlasovali

1. 1. Chcete nechat sekci Hospoda OC ?ít svým ?ivotem bez zásahu moderátor?/adminu ?

• ANO
      38
    • NE
      13

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

:smich: :smich: :smich:

a ja Vas zradil a dal ANO :D

• Autor
já hlasoval v rámci podpoření menší skupiny :plol

aby se ta silnější bála o výsledek :smich:

tys byl vždycky menšina lol

• Autor
:smich: :smich: :smich:

a ja Vas zradil a dal ANO :D

a to jsme tě ani nemuseli uplácet. To bude rozumem pane kolego ;)

2Dan a Bobajz: teď je to skoro 1/4 :-)

já vidím 10 ku 31 čili 1 ku 3,1 :smich:

a to jsme tě ani nemuseli uplácet. To bude rozumem pane kolego ;)

nepodlejzej, mazal Davon :p

aby se jen přesouvali témata co sem nepatří, zrovna téma s fotkama promazáním ztratilo kouzlo protože x stránek fotek je skutečně zajimavých, ty řeči a rýpání sem vždycky patřili, ale to ty neznáš

To je jediný problém? To nás vlastně nic netrápí :doh

Smazalo se mraky stránek starých plků a najednou nevím co je rýpání, jsem ale chudáček :help:

Nehadat se, delejme si ze vseho prdel, jako za starych casu ve stare HOSPODE, ne? :D

Tohle vlakno chce promazat :smich:

rozpočítáme se, kdo to mázne? :Dlol

• Autor
já vidím 10 ku 31 čili 1 ku 3,1 :smich:

25% za nás bývala 1/4. Je pravda, že teď už umím počítat jen tisíce, ale tohle si ještě pamatuju ;)

• Autor
To je jediný problém? To nás vlastně nic netrápí :doh

Smazalo se mraky stránek starých plků a najednou nevím co je rýpání, jsem ale chudáček :help:

tebe rozhodně ne a odpusť si laskavě smajlíky kdy se chytáš za hlavu

jestli ze sebe máš potřebu dělat chudáčka není problém, tvoje věc. Spíš mi připadá, že nepobíráš o co jde, ale to je skutečně tvůj problém

• Autor
rozpočítáme se, kdo to mázne? :Dlol

je to moje téma a vy my ho zasíráte OT, chci udělat moderátorem a promazat si to sám lollollol

• Autor

jinak jsem kluci rád, že tady funguje to co vždycky dělalo hospodu hospodou, viď Palo ;)

25% za nás bývala 1/4. Je pravda, že teď už umím počítat jen tisíce, ale tohle si ještě pamatuju ;)

ano je to 25% což je z celku jedna čtvrtina ale taky je to jedna ku třem :)))))))

• Autor
ano je to 25% což je z celku jedna čtvrtina ale taky je to jedna ku třem :)))))))

jedna ku třem ano a taky 1/4 ku 3/4. Ale stále jsi v menšině ;)

však mě je to buřt, já hlasoval z legrace

přísahám na holej pupek, že jsem tu nikdy nic nesmáznul :D:p

• Autor
hlavně se tak rychle knock outovat a jít spát v deset a vědět NIC :D

budeš tý slečně zase říkat to hezký oslovení?

A ja prisaham, ze vse, co zde chybi, jsem SMAZAL JA :smich: :smich:

jestli kecáš tak tvůj pupek půjčíme Palovi na hraní lollol

Souhlas, na velikonoční besídce mám pokoj s Bobíkem :wub::w00t1::closedeyes:

tebe rozhodně ne a odpusť si laskavě smajlíky kdy se chytáš za hlavu

jestli ze sebe máš potřebu dělat chudáčka není problém, tvoje věc. Spíš mi připadá, že nepobíráš o co jde, ale to je skutečně tvůj problém

on toho nepobírá víc. někde gumuje a moc se nudí, tak se potřebuje nějak zabavit a nabrat na důležitosti. ;)

Neřeš to, to už jsme vážně totálně OT a tohle by se mělo promáznout, to zase jako že jo. Dovone prosím tě pěkně, ujmi se toho.

pokud cheš Tome ,založ si na to téma a pokusím se ti odpovědět. Jo jen jedno tady na foru v klidu napíšu, nejsem jedinej na foru ani v OC kdo je na kluky, ale více nepovím. Nejsem drbna

Na Tve prani a za hezke poproseni mne PROMAZANO!

(sorry, ale Palo si to pral, jeden metr na vsechny, ne?) :worthy :worthy lol

tak to jsme byli totálně mimo od celkem zlomového tématu, tak že nevidím důvod to nepromazat, to chápeme všichni a díky ti Dane

no nic, díky kluci za diskusi, dneska to bylo fajn, ale zejtra(vlastně už dneska) mně čeká náročný den. V šest vstávat, abych byl načas u jednoho velkého bosse v naší největší farmaceutické firmě, a pak meeting s kolegy a vytváření administrativy a následně se odpoledne objeví šéf z Zurrichu. Takže to bude zase duševní smrt. Dobrou.

Tomas : Ty voe jako ja uz fakt nemuzu ... by me zajimalo, KOHO tydle sracky co sem zas pises zajimaj ? Jeste nam sem prosimte napis, ze mas novou plasma tv, sef Vam bude nejspis chtit zvedat platy radove o desitky% apod .... jako nevim, ale s kazdym s kym sem o tobe a tedlech tvych vyplodech mluvil, tak rika, ze si nemocnej ! Mozna by to opravdu stalo za vysetreni.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.