Přejít na obsah

Chcete nechat sekci Hospoda OC žít svým životem bez zásahu moderátorů/adminu ?  

51 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jirko vážně si o nic nepřišel, tam nebylo nic k zasmátí, šlo o tématiku homosexuálního se chování - zženštělost a podobné plky. Prostě o nic nešlo

Vloženo
a ja jsem si precetl zase hovno, diky Dane!!!

Do koho zduchas? :D Proc dekujes me? Palo, poprosil o smazani, ihned jsem mu vyhovel! Nemuzu za to, ze ve 2 rano nectes forum! :feve:

Vloženo
A já myslel, že se hospoda nemoderuje :smich:

proč se směješ? Tomu co jsi napsal? Ty a že jsi MYSEL??? Tomu se máme smát? Že ne? :feve:

Ještě něco? :p

Vloženo

jo rikam to tobe Dane, jak blbci tady resime jeslti moderovat nebo ne? Jasne se domluvime, ze nemoderovat a nechat bejt a ty jako prvni jdes a hned neco mazes to me fakt hlava nebere.

az ti Palo rekne at skocis z okna tak to udelas??

Vloženo

Jirko neblbni, tohle hrotíš zbytčně, tady opravdu šlo o velké hovno, to by ses ani nezasmál, prostě nesmyslné plky

Vloženo
jo rikam to tobe Dane, jak blbci tady resime jeslti moderovat nebo ne? Jasne se domluvime, ze nemoderovat a nechat bejt a ty jako prvni jdes a hned neco mazes to me fakt hlava nebere.

az ti Palo rekne at skocis z okna tak to udelas??

Byl jsi ty nekdy spokojenej?

Palo tady TB vysvetloval neco ze "sveho soukromi" da se rici a pak me poprosil, ne ze mi to rekl, poprosil, abych smazal to, co se dane veci tykalo. Vzhledem k tomu, ze jsem cetl, ceho se to tykalo, usoudil jsem, ze se to sem NAPROSTO nehodi, do tematu upravy v hospode. A jeste me zajima, kde se dohodlo, ze nemoderovat, co vim, zatim probiha "nejaka" anketa, zadny verdikt nepadl, ale to jen tak na okraj... :feve:

Vloženo
proč se směješ? Tomu co jsi napsal? Ty a že jsi MYSEL??? Tomu se máme smát? Že ne? :feve:

Ještě něco? :p

Tak sorry, smíchy se teda trhám až teď :vamp

Tady v té Praze snad budu muset uspořádat nějaký slet, abych se s Tebou konečně poznal osobně.

Vloženo

Nemusíš, stačí když vylezež u Vás " za barák" na Talský mlýn, tam jsme každého půl roku, tam se normálně koná besídka OC. Ani nemusíš nic pořádat v Práglu :p

A je celkem smutné, že si mne nepamatuješ z Chaber, já si třeba tebe pamatuji. Zeptej se brazilce zte soustavy států bývalé CCCP, že jsem tam byl ;) On Romariooo má rád tohle označení :D

Vloženo
Nemusíš, stačí když vylezež u Vás " za barák" na Talský mlýn, tam jsme každého půl roku, tam se normálně koná besídka OC. Ani nemusíš nic pořádat v Práglu :p

A je celkem smutné, že si mne nepamatuješ z Chaber, já si třeba tebe pamatuji. Zeptej se brazilce zte soustavy států bývalé CCCP, že jsem tam byl ;) On Romariooo má rád tohle označení :D

Druhé nejlepší povolání na světě je -voják z povolání-...............a prosím Vás,které je to první ? Které koli jiné......... lollollol:smich:

Jo jinak velte pohov :p:plol

Vloženo

Ale já si Tě pamatuju, jen jsme se nějak víc nebavili :p

Vloženo

nemel bych k tomu mnahodou neco rict i ja nez se na necem dohodnete? :)

hospoda nebude hnuj fora jelikoz je to i jeden z hlavnich nastroju pro me psat dulezity temata vam clenum OC cili:

- libovolnosti temat se meze trochu kladou - opravdu tema jaky motor v octavce koupit tady videt nechci, od toho mame specialni temata

- OT v tematech s fotkami je povoleno ale upozornuju ze proste bude za cas smazano prootoze pak mame sto stran kecu a fotek by se clovek nedohledal - cili ano komentujte fotky ale kdyz to bude dlouhe a dejme tomu den dva stare, promaze se to - NA POKEC A VZAJEMNOU VOLNOU DISKUZI MAME SPECIALNI TEMA HOSPODA

- v zakladani temat pouzivejte hlavu, nemusime tu mit temat stopadesat

tak to asi jako zaklad...presunu to i do pravidel velky hospody, preci jen s tim jak forum narusta i hospoda se zaplnuje a nekdy uplne zbytecnejma kravinama...kdyz tu clovek par dni neni jako ja tak se nestaci divit

Vloženo

my mame v renaultu problemky? :) no teda nevim :) niceho sem si zatim nejak nevsiml pane :)

jooo lidi se na vsem dohodli :) tak lidi si muzou udelat svoji hospodu a tam at si delaj bordel :)

ty jelimane :) proste a jednodusse tady nebude hnuj a sragory ale nejakou stabni uroven to mit bude tecka :)

a brecte si jak chcete :) rozbroje pokud vim tady vyvolavaji jini nez ja teda :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...