Janina Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Pěkný, ale pro menší psíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekrt Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Pěkný, ale pro menší psíky ma dva psy bearded collie je to dlouhosrste plemeno v kufru maji molitan obaleny obycejnou latkou kterou vyklepu a zbytek mokra molianova houbicka a je po problemu jinak kufr je jejich jinde v aute se nepohybuji kdyz vidim co v tom lidi vozej na stavby atd tak pes je nicotnek problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jo to je pravda..... jsou horší věci než psí chlupy, mi ho vozíme na zadních sedačkach na dece, ale časem chci pořídit tu deku co jde zavrit i po stranách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 kuřák chlupy většinou nepouští, narozdíl od čokla. Mi do auta čokl nesmí. Mě do auta nesmí TomášB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.