Majký Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 (editace) zda vše klapne taky tym budu. nebo se přijedu podívat na otočku Editováno: 16. Únor 2009, autor: Majký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Asi taky dorazím podívat se. Tentokráte na stan seru a spím rovnou v autě . Jen by to chtělo, aby tam lidi zůstaly do neděle minule se v sobotu večer skorem všici sbalili a odjeli. Takže spěte ze soboty na neděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 2OO7 odpojená baterka2OO8 polepený auto CZkama asi už o to nestojím A 2006 byl Nike branding pokud se dobře pamatuju, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 a tak to nike bylo v pohodě, to jsem si i sám lípnul ze zadního okna na haupnu ale to je jedno, stejně nejedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 woe, zas děláš haryky? neříkej, že by sis nechal ujít pohárek za krumpl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 já nebyla sběratel pracholapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Poharky bych tam zrusil A nebo nechal hlasovat lidi a ne zaujatou komisi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 zaujatou v čem? ex_Bobík: mno to je pravda, ale aspoň jednou si z toho vypít to šáňo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 když nebude komise, tak se to přeci nebude moct rozdat kamarádům (joke) pohárky rozdává Olin, tak je čistě na něm, jak si to vymyslí, kdo nechce, nepřihlásí se do "boje" o ně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 tak tak, a letos bude bobajs první, kdo bude přihlášenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 to už záleží na Vaškovi (majitel Bobíka) jestli s ním pojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Si pro tebe Haničko zajedeme, kufr máme velikej s upínací sítí, takže se vejdeš a pojedeš ať budeš chtít, nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Poharky bych tam zrusil A nebo nechal hlasovat lidi a ne zaujatou komisi loni zadna komise nebyla ! jinak sem klidne pro aby nebyli zadny pohary :-) a samo jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Si pro tebe Haničko zajedeme, kufr máme velikej s upínací sítí, takže se vejdeš a pojedeš ať budeš chtít, nebo ne na tý naší vesničce mě nenajdeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 já jedu, páč se chci zúčastnit soutěže o nejhezčí auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 to už záleží na Vaškovi (majitel Bobíka) jestli s ním pojede ty woe, zas překrucuje samozřejmě myslim bobajse jako tebe čili ex_Bobika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 na tý naší vesničce mě nenajdeš Jenže mamimka se zeptá tatínka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 loni zadna komise nebyla !jinak sem klidne pro aby nebyli zadny pohary :-) a samo jedu Jo ? A kdo daval body jednotlivejm autickum ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 ty woe, zas překrucuje samozřejmě myslim bobajse jako tebe čili ex_Bobika Bobík je Bobík, já jsem já P2M: já to nepoví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Bobajz stejně přijede tak už ho nepřemlouvejte...Bude muset ukázat svojí koktici a už mu neodpojujte baterku a nelepte ptákoviny na auto..stačí kyž mu to postavíme ráno na špalky ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Asi taky dorazím podívat se. Tentokráte na stan seru a spím rovnou v autě . Jen by to chtělo, aby tam lidi zůstaly do neděle minule se v sobotu večer skorem všici sbalili a odjeli. Takže spěte ze soboty na neděli. no zdravé jádro.....třeba já a kláca jezdíme na celej víkend pan amogh je už pod pantoflem,ten jezdí jen na otočku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Už se těšim jak si večer zapanáčkujeme ... ráno pekne v 8 budícek a lestit auta ..... loni byli tací co vylezly az po obede a jeste s poradnou opickou za krkem. Musim sehnat nejakou slivku. Nebo kluci z Moravy by mohli neco dovalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 U me je to klasika, pokud nebudu za hranicema vsednich dni, tak se v sobotu rano dovalim... Mladyho asi nevezmu, pac by mi pojistka vsechny pripadne ryhy a zrcatka apod asi nepokryla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Mates: s panáčkama běž víš kam pak zas budu mít vejlohu a bude to, jako bych tam nebyl, páč co si nepamatuju, to se nestalo mno uvidíme, třeba drahou polovičku na jednu noc ukecám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Chtělo by to na večer nějaký program, aby se v sobotu všici nezdejchly co takhle striptérka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky