Peny Vloženo 18. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 (editace) Lary a u vás někde by nešel domluvit srazík? Kdyby byl po prázdninách někde na moravě,tak rád bych přijel a to by to měli i konečně blíž i braťa ze slovenska a hlavně víťa,kterej to má vždy ranec kilásků kamkoliv.zkuste dát hlavy dohromady.Určitě by to bylo fajn, Editováno: 18. Květen 2009, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 bylo by fajn nekde tady na morave , vemem slivovicu a bude nam hej neco se bude muset vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Jo Iljova octule byla příjemným zpestřením . A musím uznat, že Šumava je opravdu krásná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Tak my taky přidáme něco málo.Prozatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 kdo mě to tam chce stít hlavu Tak tadyjsou všechny moje fota a plus jsem si vypučil některé od vás (díky ). a výběr toho nejlepšího Kdo pozná kdo je kdo a kdo pozná svoje auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Fotky super,ještě až Petříci daj ke stažení video a bude to superB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Pokud se nepletu,tak na řadě s uspořádáním srazu jsou Krušnohorci -Paolo a Mafy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 pravda pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Tak Vám to jen tiše závidím!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Je pravda, že by měli být na řadě krušnohorci. Asi k nim patřím i já , Paulo bydlí pár km ode mne. Je tu taky hodně hezkých míst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Je pravda, že by měli být na řadě krušnohorci. Asi k nim patřím i já , Paulo bydlí pár km ode mne. Je tu taky hodně hezkých míst. Luky tak to nějak ošefujte a asi by bylo fakt dobré dělat tak dva srazy do roka.Jarní a podzimní.Jeden je málo to je fakt.Jinak pokud Laras bude chtít něco zorganizovat za Moravu s klukama kteří jsou okolo něj,tak mu rád pomůžu bude-li chtít.Ikdyž jak jsem psal mám to 180km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ok zkusím něco vymyslet, ale je fakt že z Moravy to budete mít daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 a vy zase na moravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ok zkusím něco vymyslet, ale je fakt že z Moravy to budete mít daleko. Dálku neřeš chlape.Kdo se bude chtít sejít tak přijede a kdo ne tak ten se neobjeví ikdyby to bylo za humny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tady je ten vtip co jsem vám v sobotu večer tak špatně vyprávěl Jdou tři želvičky po poušti a uvidí kelímek. "Vezmeme si ho, nevezmeme, vezmeme, ale přeci si ho nebudeme brát, když do něj nemáme co dát. Tak si kelímek nevzaly. Šly dva roky až došly k oáze. "Konečně voda, ale nemáme jí do čeho dát, jedna z nás se musí vrátit pro kelímek. Střihneme si." Padlo to na třetí želvičku - "Tak dobře, já pro něj dojdu, ale musíte mi slíbit, že se beze mne nenapijete vody." "Slibujeme, slibujeme." Uplynuly čtyři roky (cesta tam a zpátky) a želvička nikde. "Tak už se napijeme," povídá první. "Slíbily jsme jí, že na ní počkáme, tak to ještě chvíli vydržíme,"povídá druhá. Uplynuly další dva roky a třetí želvička se pořád nevrací. "Tak už se napijeme, nebudeme čekat" povídá první želvička. "Tak se napijeme,"odpoví ta druhá. Třetí želvička vyleze z křovíčka a povídá: "Tak holky to teda ne, když Vám nemůžu věřit, tak já nikam nepůjdu!!!" Ale řekl jsi to skoro stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 ne ne na sraze to bylo lepší.Nemělo to chybu.Pavlíku na vtipy jsi jednička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jj, tak tak, mělo to šťávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulper Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak to mě těsí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak malé ohlédnutí za tuning srazem Panenský Týnec.Bylo to pěkné a vydařené,ale to je celkem nepodstatné,ale co mě zaujalo,byla soutěž o nejpočetnější KLUB o velmi hodnotné ceny za první místo byl minisuperbajk cca za 15 tis. a stačilo na něj 13 vozů na druhé místo 10 vozů a na třetí ,pouhé 3 vozy ............úsudek,nechám na každém z Vás Superba jsem tam viděl pouze jednoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak 3 vozy by sme dali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak tys nakonec Sejisi jel do Týnce jo? Já myslel, že nikdo nedorazí tak jsem taky nejel. To kdybych věděl tak bych tam jel taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) Tak tys nakonec Sejisi jel do Týnce jo? Já myslel, že nikdo nedorazí tak jsem taky nejel. To kdybych věděl tak bych tam jel taky. Luky,já jsem tam byl ofiko,zajištuji tuningy /cca 12 akcí v sezoně/ zdr.asist. 6 let,ale nebral jsem svého Supa,pro naprostý nezájem Editováno: 27. Květen 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak to jo, přijel bych se tam mrknout, ale je fakt že bychom byli stejně jen dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak 3 vozy by sme dali Petříku 13 nás bylo na Šumavě.Málem jsme měli rekord co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Petříku 13 nás bylo na Šumavě.Málem jsme měli rekord co rekord pro dobrý pocit ale nic za něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.